Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Felismeri-e Vajda Júliát?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Vajda Júlia

Ezúttal Vajda Júlia fotóját mutattuk meg a szegedi járókelőknek. Volt, aki a Szegedi Nemzeti Színház kiváló operaénekeséről azt hitte, hogy politikus. Volt, aki a kép alapján nem ismerte fel, de a név már ismerősen csengett neki. Akadt, aki azonnal tudta, kiről készült a fotó.

Halmosi Henriett főiskolai hallgató:


– Ismerős az arc, de nem ugrik be, hogy ki lehet. Nem, nem tudom. Tippelni, találgatni pedig nem szeretnék. Most mi lesz? Azzal sem jutottam közelebb, hogy megmondta, a kultúrához van köze. Énekes? Operaénekes? Nem rémlik. Sajnálom. Vajda Júlia? Nem, nem ismerem.

Tamási Zoltán egyetemi hallgató:


– Nem rémlik... Ki lehet? Ki lehet? Talán politikus. Arra, hogy melyik párt tagja, egyáltalán baloldali vagy jobboldali lehet-e, nincs tippem. Nem politikus, hanem művész? Énekes? Hú! De ennyi segítség sem elég. A képen a szegedi színház magánénekese, Vajda Júlia látható? Így sem ismerős. Sajnálom.

Víg Zsolt köztisztasági dolgozó:


– Nem tudom, nem tűnik ismerősnek. Nincs is tippem. Most akkor mi lesz? Segít? Találgassak, hogy ki lehet? Nem akarok találgatni. Művész, orvos, pedagógus, politikus közül az egyik a foglalkozása? Így sem tudom. Vajda Júlia? Így már igen, szegedi operaénekes, csak a képet és a nevét nem tudtam összehozni.

Kanyó Ádám tanár:

– Vajda Júlia operaénekes! Persze, hogy felismerem! A kiváló operaénekes a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Szeretem a zenét, rendszeresen járok koncertekre, hangversenybérletem is van. A klasszikus zenét kedvelem. Régebben jártam operaelőadásokra is, még Pál Tamás idejében, mostanában már nem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden több mint 50 ovi várja a gyerekeket

Szegeden az önkormányzat 53 tagóvodát működtet. A szülők ezekben a hetekben döntik el: hol töltse az… Tovább olvasom