Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Felismeri-e Ványai Évát?

Ezúttal az MDF-es szegedi önkormányzati képviselő, országgyűlési képviselőjelölt, volt alpolgármester fotóját mutattuk meg a járókelőknek. Volt, aki színésznek, más könyvelőnek, banktiszviselőnek és iskolaigazgatónak gondolta. Egy ember akadt, aki azonnal felismerte. A többiek a név alapján sem tudták beazonosítani.
Ványai Éva
Terhes Boldizsár nyugalmazott üzemmérnök: – Hát ő az Éva, a Ványai Éva! Még jó, hogy felismerem az Évikét! Együtt ültem vele Szalay Pista idejében a közgyűlés konzervatív frakciójában. Ő MDF-es volt, és ma is az, én meg kisgazda. Évike 1990-től 2002-ig, tizenkét esztendeig volt alpolgármester, ma már csak képviselő. Mindig nagyon jó kapcsolatban voltunk egymással. Úgy tudom, hogy most Újszegeden egy szociális intézmény vezetőjeként is dolgozik.
Molnár Dávid tanuló: – Nem tudom, ki van a képen. Talán
művészember... Ezt abból gondolom, hogy olyan erélyes, határozott a tekintete. Meg aztán nagyon dekoratív a hölgy. Nem művészember? Akkor iskolaigazgató. Nem az? Akkor valamilyen más intézményt igazgat. Nem, politikusnak nem tudom elképzelni. Mert az? Ványai Éva? Semmit sem mond nekem a név. Mentségemre szolgáljon, hogy még csak tizennyolc éves és tiszaszigeti vagyok.


Lédeczi Péter tanuló: – Nem tudom, kit ábrázol a kép. Őszintén mondom, hogy nem tudom. Ne haragudjanak, de nem ismerem a hölgyet. Nem ugrik be, ki lehet. Nem láttam még se a televízióban, se az újságban. Hogy mivel foglalkozhat? Szerintem könyvelő. Ezt az öltözékéből gondolom. Nem könyvelő? Akkor valamilyen magasabb beosztásban dolgozik egy banknál. Nem? Hogy politikus? Jaj, nem... Nekem semmit sem mond az a név, hogy Ványai Éva.Varga Istvánné nyugdíjas szakácsnő: – Hú, nagyon ismerős! Már
találkoztam is vele, de nem ugrik be a neve. Színésznő! Igen, színésznő! Nem? Pedig többször láttam már a szegedi televízióban. Nagyon ismerős az arca, de isten bizony nem tudom megmondani a nevét. Ne haragudjanak. Nem színésznő? Nem? Akkor lehet, hogy a polgármesteri hivatalban dolgozik. Igen, ott dolgozik. Ványai Éva? Nagyon ismerősen cseng a neve, de sajnos így sem tudom, kicsoda ő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a szegedi OTP-ház felújítása

Elkezdődött a Széchenyi tér és a Takaréktár utca sarkán álló szecessziós palota felújítása. Az öt… Tovább olvasom