Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Félmilliót érhet az ajándékezres

Félmillió forintot ad az egyik kereskedelmi rádió egyetlen ezresért. Az októberben induló nyereményjátékot Rózsika néni ihlette, aki országjárása során elsőként Szegeden osztott pénzt egy végrendeletet teljesítve.
Honlapunk fórumában adtak hírt először róla, majd a nyomtatott lapok közül a Délmagyarország elsőként mutatta be Rózsika nénit, aki a belvárosban járva táskájából ezreseket osztogatott a járókelőknek. Mint kiderült, egy 56-os veterán utolsó kérését teljesítette ezzel, akinek az volt a kívánsága, hogy vagyonát ossza szét Magyarországon. Az idős hölgy nem csak Szegeden jótékonykodott: bejárta Magyarország szinte összes nagyvárosát. Történetét szinte valamennyi televízió feldolgozta, Rózsika néniből „sztár" lett. Az egyik országos kereskedelmi rádió pedig ezt meglovagolva játékot szervezett a mesébe illő történet köré.

A Danubius Rádió Rózsa néni szétosztásra kerülő vagyonát októbertől 15 napon keresztül napi félmillió forinttal, azaz összesen 7 és fél millió forinttal, továbbá egy nagy értékű fődíjjal egészíti ki. A másodikán induló országos nyereményjáték lényege, hogy a reggeli műsorban mindennap kisorsolnak egy sorszámot, ezt kell majd keresni az ezreseken. A nyerő bankókkal félmillió forintot lehet majd nyerni. Amennyiben nem jelentkezik az ezres tulajdonosa, akkor a nyeremény bekerül egy közös alapba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1990–2006: Variációk városházi koalícióra

Lippai Pál és Szalay István polgármestersége idején még egyeztettek és egyezkedtek a pártok a… Tovább olvasom