Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Felszámolási eljárás az Il Ferroval szemben

Az autók matricázását végző V. Detti Kft. felszámolási eljárást indít az autós reklámozással foglalkozó Il Ferro Kft.-vel szemben, mivel az több mint egy hónapja nem egyenlíti az alvállalkozóval szemben fennálló több mint ötmillió forintos számlatartozását.
Az autók matricázását végző V. Detti Kft. felszámolási eljárást indít az autós reklámozással foglalkozó Il Ferro Kft.-vel szemben, mivel az több mint egy hónapja nem egyenlíti az alvállalkozóval szemben fennálló több mint ötmillió forintos számlatartozását. Az Il Ferronál nem vesznek át küldeményeket, számlákat, megszüntették a fax elérhetőséget, nem veszik fel a telefonokat.

Az Il Ferróval kapcsolatban februárban jelentek meg olyan hírek, hogy nem tud fizetni ügyfeleinek, ezt a társaság vezetése is megerősítette. A cég már február vége óta nem fizet mintegy 8 ezer ügyfelének, ezért – a szerződésekben is biztosított lehetőséggel élve – három hónapra felfüggesztette a kifizetéseket.

Körmendi Ákos, aki február óta a társaság tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, korábban közölte: az Il Ferro Kft. június elején kifizeti autós ügyfeleinek a májusra esedékes, reklámozásért járó pénzt, ám a februárra, márciusra és áprilisra járó összeget csak később teljesítik, illetve ennyivel meghosszabbodik a reklámszerződés. Június elején mintegy 300 millió forintot kell kifizetniük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakásfelújítás: egy hónap és legalább egymillió forint

Aki azt tervezi, hogy az elkövetkező hónapok alatt csinosíttatja ki lakását, nem árt, ha legalább… Tovább olvasom