Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Félti a jobboldal a betegeket és a fiatalokat

Bár úgy hírlik, az egyetem veszi át az önkormányzati egészségügyi intézményeinek működtetését, látszik, hogy a szegedi orvoscentrum a romló finanszírozás mellett nem képes a korábbi színvonalon megtenni ezt – jelentette ki tegnap Haág Zalán.
A KDNP szegedi frakcióvezető-helyettese felhívta a figyelmet az egészségügyi privatizáció veszélyeire is. Mint hangsúlyozta: az egészségügy nem üzlet, benne nem a profitszerzésnek, hanem a betegek és a társadalom érdekeinek kell érvényesülnie. Kohári Nándor, az ifjúsági és sportbizottság fideszes elnöke arról beszélt: a fiatalok életének ellehetetlenítésével is kockára teszik Szeged jövőjét. Bejelentette: a tandíj bevezetésének és az utazási kedvezmények csökkentésének ellensúlyozására ifjúsági kerekasztalt hívnak össze június 5-én, 16 órára a városházára.

Itt egy városi kompenzációs rendszert szeretnének kidolgozni a városi diákönkormányzattal, az egyetemi hallgatói önkormányzattal közösen, de várják más civil szervezetek csatlakozását is a kezdeményezéshez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A százesztendős Ilona néni, a focirajongó

95 éves koráig rendszeresen maga kapálta kertjét Huszár Józsefné, Ilona néni, mivel azt tartotta:… Tovább olvasom