Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Férfiak a nőkről

Szeged - A kisugárzástól lesz nő a nő – erre a megállapításra jutott az a három szegedi férfi, akit megkérdeztünk, mivel varázsolja el őket a szebbik nem.
Székhelyi József, Mezei Richárd és Csonka Gábor állította: a nő irányíthat, mégis hagyja meg a férfinak a döntést.

– Már az is érdekes, hogy egy hölgy teszi fel a kérdést – kezdte Székhelyi József (képünkön), amikor arról faggattuk, szerinte mitől lesz nő a nő. – Az örök kíváncsiság, a hölgyek szemében lévő csillogás rendkívül izgalmassá teszi a szebbik nemet – magyarázta a színművész. Szerinte a nők teszik férfivá a férfit, ezért fontos, hogy a klasszikus nemi szerepek megmaradjanak. Ugyanakkor a kisugárzás fontosságát hangsúlyozta.

– Ismertem olyan hölgyet, aki elemeire bontva nem volt dekoratív: sem a szeme, sem a lába. De összességében igazi nő volt, egy nagyon izgalmas kisugárzással – emlékezett vissza Székhelyi.


Hasonló véleményen van Mezei Richárd (képünkön). A Pick Szeged egykori beállósa szerint a külső megjelenés, a kisugárzás határozza meg az első benyomást. Később azonban az intelligencia is fontossá válik: a nő irányíthat, mégis hagyja meg a férfinak a döntést. – Nem szabad, hogy a hölgy elnyomja a párját, semmilyen formában. Például nem jó, ha a nő feltűnőbb jelenség, mert a párja elszürkül mellette. A nőnek csillognia kell, de egy olyan férfi mellett tud csak csillogni, akire felnéz, akire büszke. És viszont – magyarázta Mezei.


Szerencsés embernek tartja magát Csonka Gábor (képünkön), mert megadatott neki, hogy mindig csodálatos nők vették körül. Az üzletember édesanyja, felesége, lányai, nővérei és az anyósa is igazi nő, mert szeretetet és védelmet jelentenek a számára.


– A nők legfontosabb feladata az anyaság, a nyugodt családi élet megteremtése. Csak ezután jöhet a karrier, amiben a férfinak támogatnia kell a nőt, hogy kiváló legyen abban is – mondta a sportmenedzser, majd hozzátette: éppen ezért munkatársnőire is nagyon büszke, nem beszélve Janics Natasáról, aki a saját pályáján, nőként, a legjobb a világon.

Olvasóink írták

 • 3. trixi11 2009. március 08. 18:31
  „viccmail
  Nem kimondottan erre gondoltam!:DDDDD”
 • 2. viccmail 2009. március 08. 17:38
  „de van !

  Imádnivalók ! Tündérek! nem jut több az eszembe.

  Tudjátok miért kell egy nőt bogaramnak becézni ?
  Amikor otthagy nyugodtan mondhasd neki "te tetű"

  Az első komoly kapcsolat a szebbik nemmel = az érzelem győzelme az ész felett
  a második = a remény győzelme az és felett
  a harmadik = a hülyeség győzelme az ész felett”
 • 1. trixi11 2009. március 08. 08:43
  „Vártam volna a kedves férfiak hozzászólásait, így nőnap tájékán, de úgy tűnik nincs véleményük "rólunk"! :DDD”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Köszöntöttük Szeged legidősebb asszonyait

Szeged - Felkerestük és köszöntöttük Szeged legidősebb asszonyait: a 102 éves Gyarmati Dezsőnét, a… Tovább olvasom