Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Fidesz-MPSZ: Szegeden zárták a toborzást

Megkezdte a felkészülést a választásokra a Fidesz-MPSZ – mondta Varga Mihály, a párt alelnöke tegnap Szegeden. A tagtoborzó körút zárórendezvényét az ifjúsági házban tartották meg.
Varga Mihály (jobbról) Nógrádi Zoltánnal, Kalmár Ferenccel és Martonosi Györggyel együtt érkezett a rendezvényre. Fotó: Karnok Csaba
Szegeden, az ifjúsági házban tartotta másfél hónapos, „Változás 2006" című tagtoborzó körútjának utolsó rendezvényét a Fidesz-MPSZ. A tegnapi esemény vendége volt Varga Mihály, a párt alelnöke, egykori pénzügyminiszter is. A politikus elmondta: a Fidesz-MPSZ megkezdte a felkészülést a választásokra. Szövetséggé váltak, létrejöttek a tagozatok. Lezajlott a nemzeti konzultáció is, amely arra nyújt garanciát, hogy a párt programjának kialakításakor figyelembe vették a valós problémákat, az emberek véleményét. Varga Mihály hozzátette: jelenleg a gazdaság terén folyik a konzultáció. Tárgyalnak kis- és középvállalkozókkal és külföldi befektetőkkel is. Tapasztalataik szerint a vállalkozók legnagyobb gondja a körbetartozás.

Szeged és a térség problémái közül Kalmár Ferenc a munkahelyek hiányát, Bodó Imre az önkormányzatok normatív támogatásának csökkenését és a kisvállalkozások körbetartozását, Balogh László az igazmondás hiányát emelte ki. A párt említett egyéni képviselőjelöltjein kívül részt vett az eseményen Martonosi György, a makói térség egyéni képviselőjelöltje is. 

A Szegedi Ifjúsági Ház nagytermét megtöltő tagtoborzó rendezvényt a moderátor, Rákay Philip munkaértekezletnek nevezte, melyen önkénteseket, segítőket gyűjtenek, akik kétkezi munkával és ötletekkel segíthetik a Fidesz-MPSZ-t a választásokon. Az est házigazdája Nógrádi Zoltán országgyűlési képviselő volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ada nagyon várja a szegedieket

A Tisza menti települések összefogásával fellendíthető lenne a régió turizmusa – hangzott el… Tovább olvasom