Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Filmbemutatóra hívjuk előfizetőinket

Hétfőn tartják a Tibor vagyok, de hódítani akarok című magyar filmvígjáték bemutatóját Szegeden, a Belvárosi moziban. Lapunk előfizetői között 160 ingyenjegyet osztunk szét a premierre, melyen a film alkotói, s több szereplője is részt vesz.
Két főszereplő: Gregor Bernadett és Fancsika Péter
A Tibor vagyok, de hódítani akarok című új magyar film hétfőn érkezik Szegedre. A vígjáték a szexről, a szerelemről és a fiatalságról szól. Mi történik akkor, ha egy gimnazista fiú találkozik álmai asszonyával, aki idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép – sebaj, mondhatnánk, senki sem tökéletes. Ahogy azonban az életben, a filmben sem ilyen egyszerű a helyzet. Feltűnik egy féltékeny férj, egy idegesítő szerető, egy atyáskodó gondnok, egy másik lány... A bemutatóra Fonyó Gergely rendező és Rakonczai Viktor zeneszerző mellett több szereplő is érkezik, így Gregor Bernadett, Cserna Antal, Fancsika Péter, és Gáspár Kata.

Az este 7 órakor kezdődő vetítésre előfizetőink ingyen jegyeket szerezhetnek. Nem kell mást tenniük, mint szombaton vagy vasárnap délután fél 2 és este 8 óra között felkeresni a Belvárosi mozi pénztárát, s bemutatni a Délmagyarország vagy a Délvilág előfizetői szelvényét. Egy-egy előfizető két belépőre jogosult – összesen 160 jegy áll rendelkezésünkre, elosztásánál csak az érkezési sorrend számít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sírrablók is jártak az elhagyott kriptában

Ismeretlenek megbontottak egy kriptát a szegedi Belvárosi temetőben. Az elhanyagolt, szemetes… Tovább olvasom