Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Fődíj egy kulcsrakész lakás!

Lapunk történetében ilyen értékes nyereményt még soha nem ajánlottunk fel előfizetőinknek! Hamarosan kezdődik a Délmagyarország és a Délvilág nyereményjátéka, melynek fődíja egy 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli lakás! Hogy még inkább kedvet csináljunk olvasóinknak a játékhoz, rendszeresen beszámolunk arról, hol tart az építkezés.
Hét és fél millió forintot ér az a lakás, amely a május 25-én induló nyereményjátékunk győzteséé lesz. A fődíj a Harmónia lakóparkban épül, a vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakást régi és új előfizetőink között sorsoljuk ki – a lényeg az, hogy júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetésük.

A lakóparkba tegnap újra ellátogattunk: megnéztük, hogy halad az építkezés. Hatalmas, Délmagyarország feliratú táblát helyeztünk ki annak a lakásnak az erkélyére, amely szerencsés előfizetőnkre vár. Aki olvasóink közül a hétvégi háromnapos ünnepen kisétál a Harmónia lakóparkba, és a piarista gimnázium háta mögött elindul az épülő házak között, már messziről észreveheti a nyereménylakást. A harminclakásos társasház környezete is szépül, lerakták a járdák, a terek díszburkolatát. Előfizetőink arról is meggyőződhetnek, milyen ideális a harminclakásos ház fekvése, milyen közel van az áruház, a buszmegálló.

Nyeremények

Júniustól szeptemberig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júniusban 1 darab 100 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhetnek. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány a nyeremény. Augusztusban 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. És végül a hab a tortán: a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én sorsoljuk ki.  
Az épülő otthont nemrégiben „szerkezetkészre takarították". Az ablakok mára ragyognak, a csupasz falak pedig arra várnak, hogy megérkezzenek a burkolók, elkezdődhessen a lakás felöltöztetése, minden a helyére kerüljön a konyhában és a fürdőszobában. Az ígéretek szerint május végén, vagyis pár nap múlva a konyhabútor és a konyhai berendezések érkeznek meg elsőként. Az amerikai konyhás nappali különben minden oldalról fényt kap – ez felvételünkön is jól látszik –, a kétszárnyú erkélyajtó a bejárattal szemben nyílik. Jobbra a fürdőszoba és a háló található. Reméljük, olvasóink készülnek a játékra, s megjelölték a naptárban szeptember 21-ét. Ekkor sorsoljuk a fődíjat, ekkor derül ki, kié lesz lapunk eddigi legnagyobb értékű nyereménye. A boldogságot mi garantáljuk: szép környezetben, a város egyik csodálatos lakóparkjában. Tehát mindenkit arra buzdítunk: játsszanak velünk!

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket – az elsőt május 25-én. Töltsék ki a játékszelvényt, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

Ezúttal választ adunk olvasóink által gyakran feltett kérdésekre is. Nem mindennap, hanem hetente egy-két alkalommal helyezünk el a lapban játékszelvényt. Mindig egy olyan új kérdéssel, amely valamelyik írásunkkal kapcsolatos. A válaszoknak mindig a sorsolás előtt kell beérkezniük. A szelvényeket nem lehet egyszerre, egy borítékban beküldeni: kérjük, azokat külön-külön adják fel – vigyék be ügyfélszolgálatunkra –, vagy borítékban, vagy levelezőlapra ragasztva. Az is beküldhet májusi játékszelvényt, aki csak júniustól fizet elő a Délmagyarországra. 


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A százesztendős Ilona néni, a focirajongó

95 éves koráig rendszeresen maga kapálta kertjét Huszár Józsefné, Ilona néni, mivel azt tartotta:… Tovább olvasom