Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Fölismeri-e Janik Lászlót?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Janik László

Ezúttal a Szegedi Nemzeti Színház népszerű színművészének, Janik Lászlónak a fényképét mutattuk a járókelőknek. Bár fotónkon nem a színpadon látható, olvasóink többsége hamar felismerte. Többen egy régi tévéreklámban figyeltek fel rá először, jó színésznek tartják, és a Barátok közt című sorozatban is nézik.

Sebők László üzletkötő:

– Hogyne ismerném, ő Mr. Hair, azaz Janik László, a szegedi színház színésze, aki mostanában a Barátok köztben is játszik. Olvastam a Délmagyarban, hogy tavaly ősszel megnősült, ha jól emlékszem, a felesége is színésznő. Színházban még nem láttam, csak a tévében. A Mr. Hair-reklám már vagy tizenöt éve ment, mulatságos és hatásos volt, ezért megjegyeztem. Akkoriban költöztem Szegedre, és ő is azután szerződött ide színésznek.

Paragi Csilla felszolgáló:

– Ismerem, az egyik rádiónál is dolgozott műsorvezetőként, de nem is tudom hirtelen, melyiknél. Úgy tudom, a színházban is fellép. Csak nemrégiben költöztem Ópusztaszerről Szegedre, és nem nagyon járok még színházba, ezért azt sem tudom, hogy milyen darabban lehet látni. Jópofa ember, a neve sajnos nem ugrik be, pedig tudom, hogy kicsoda. Hogy is hívják? Most hogy mondja, tényleg a Janik László. Olvastam már róla, és láttam a tévében.

Kiss János férfi és női szabó:

– Nem is tudom, annyira ismerős, Janik Lászlóra hasonlít, de nem ő az, ugye? Vagy mégis? Mutassa csak, igen, igen, mégis ő lesz az. A szegedi színház tagja, azt is tudom, hogy nemcsak színész, hanem mostanában rendezett is valamit. Hamarosan megyek az egyik előadásra, majd megnézem, milyen szerepeket játszik mostanában. Én a könnyed, szórakoztató darabokat szeretem, azokban is fellép. Szerintem jó színész, és népszerű Szegeden.

Scheibel Józsefné pénzügyi szakember:

– Természetesen felismerem: ő a Janik Laci! Valamikor régen egy hajszesz reklámembere volt a televízióban, akkor ragadt meg a fizimiskája bennem. Azóta már több darabban is láttam a szegedi színházban. Jó színésznek tartom, remek karakter, szerintem nemcsak én kedvelem őt, hanem általában a közönség is. Rendszeresen járok a színházba, ahol ő elég sok darabban szerepel. És a Barátok közt című tévésorozatban is játszik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kényelmes diploma

Nyugat-Európában és az USA-ban rohamosan fejlődik a távoktatás. A közlekedési, kollégiumi és egyéb… Tovább olvasom