Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Fölismeri-e Mezei Richárdot?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások? Ezúttal a Pick Szeged csapatkapitányának képét mutattuk a járókelőknek.
Mezei Richárd

Ezúttal a Pick Szeged csapatkapitányának képét mutattuk a járókelőknek, aki egyben városi sportigazgató is. Bár Mezei Richárd képünkön nem mezben látható, a kézilabda-rajongókat nem sikerült megtévesztenünk. Mosolygós tekintete bizalmat gerjesztett azokban is, akik nem tudták kit látnak, volt, aki televíziós személyiségnek nézte a szegedi fiatalembert.

Körmendi Miklós, nyugdíjas


– Hát ez a kézilabdás, a sportigazgató... Mindjárt mondom a nevét is... Ricsi, de milyen Ricsi is? Nem jut eszembe... Mezei Ricsi. Nagyon frankó srác, jó kézilabdás. Hogy aztán, hogy végzi most a dolgát, azt nem tudom. Úgy tudom, hosszú ideig sérült volt, és most újra játszik. Gondolom még ezt a szezont végigjátssza, de úgy hallottam utána vissza fog vonulni. Hogy milyen sportigazgató, arról nem tudok semmit mondani.

Kovács Lászlóné, nyugdíjas


– Ismerősnek ismerős, de nem tudom ki. Tévében szokott szerepelni, az biztos. De az is lehet, hogy vendéglátással foglalkozik. Nem, mégis tévés, valamiféle riporter volt az ATV-n. Vagy valamit közvetített. Valamilyen sportot. Hogy nem kommentátor, hanem sportoló? A szeme alapján erős egyéniségnek látszik. Akkor birkózó vagy bokszoló! Nem? Akkor vív. Az sem? Akkor focizik vagy vízilabdázik, más már nem lehet.

Varga István, nyugdíjas orvos

– Ismerem, ő Mezei Richárd, a Pick Szeged csapatkapitánya. Egyébként városi sportigazgató is. Én Pick-szurkoló vagyok, még külföldre is el szoktam menni megnézni a csapatot, de személyesen még nem beszéltem vele soha. Meg vagyok elégedve a Pickkel, jobban mint a magyar válogatottal. Szerintem idén biztos, hogy bajnoki aranyat szerzünk, mert a fő ellenfél, a Veszprém meggyengült az utóbbi időben.

Kopasz Ildikó, titkárnő


– Fogalmam sincs, ki ő. Politikus vagy valami önkormányzati ember? Lehet, hogy üzemeltet. Ha nem, akkor sporttal kapcsolatos a tevékenysége, mondjuk egy klub vezetője. Nem klubvezető, de sportoló? Akkor kézilabdás. A Pick Szeged játékosa lehet. A vonásai alapján 30 körüli családos ember, szimpatikus benyomást kelt. Valószínűleg elég magas. Biztosan kedves is, könnyű lehet vele kijönni, de azért el tudom képzelni, hogy egy sikertelen meccs után ordítozik az öltözőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vita a reptéri ingatlanokról

A Szegedi Repülő Egyesület 100 milliós vagyona átadásáért cserébe azt kéri a várostól, hogy 99 évig… Tovább olvasom