Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Folytatódik a lottóőrület

Ismét több mint másfél milliárd forint a lottónyeremény Magyarországon. Roham ugyan még nincs a lottózókban, de várhatóan szombaton sokan észbe kapnak. A hatalmas nyeremény sokakat vonz.
Fotó: Segesvári Csaba
Ismét kitört a lottóláz Magyarországon, és a vírus Szegedet sem kerülte el. Az e heti nyeremény – mely 1 milliárd 612 millió forint – azokat is játékra csábítja, akik nem hisznek a szerencsejátékokban.

– Először próbálkozom ilyesfajta játékkal. Otthon a kisfiammal ruletten kigurítottunk öt számot, és azt most megjátsszuk – mondja az egyik kertvárosi lottózó előtt Lázár Veronika, aki ötéves kisfiával, Marcival a strandolás előtt kitöltött egy szelvényt. Az anyuka némi rábeszélésre elárulja a megjátszott számokat: 5, 15, 17, 49 és 76.

– Ha valaki ezt megteszi, akkor többen nyerünk. Nem vagyok kapzsi – jelenti ki nevetve a fiatal hölgy.

Egy nyugdíjas bácsi nem egy szelvénnyel „kopogtat be" a szerencse házába. Az utca megbízottja minden héten összeszedi hat lakótársától a megjátszandó számokat, és beballag a lottózóba.

– Hetvenkét évemmel én vagyok a legfiatalabb a társaságban. Nemcsak lottózunk, hanem totózunk is, és néha kaparós sorsjegyet is veszünk. Ezt csak tényleg nagyon ritkán, ha nyerünk. Volt már hármasunk is, ha jól emlékszem, százezer forintot nyertünk – meséli Mihalik Pali bácsi, aki mostanában esténként feleségével azon morfondírozik, hogy a több mint másfél milliárd forintot mire költse. Ház, kocsi, utazás, vállalkozás a kívánságlistán, de persze nem magukra gondolnak, hanem két fiukra.

Hosszú sorok ugyan még nem kígyóznak a lottózók előtt, ám ahogy közeledik a hét vége, a húzás napja, úgy kapnak észbe az emberek – halljuk az egyik lottózóban. Ilyenkor természetesen a reklámokkal is ráerősítenek, s aki nem akar tudomást szerezni a hatalmas nyereményről, az is meghallja.

Füsti Lászlót és csapatát nem kell meggyőzniük a játékra felhívó szövegeknek. Kidolgozott kombinációjuk van, nemrégiben készült el, és most vetik be először. Az informatikus társaság állítólag megtalálta azt a módszert, amivel biztosan lehet nyerni.

– Ugye nem hiszi el, hogy van ilyen módszer? Aki ilyet hirdet, nem kicsit ferdít. Minél többet fektetsz be, annál többet nyerhetsz egy jól kidolgozott kombinációval. Mi is ilyet futtattunk le a gépünkön, majd meglátjuk, mi jön össze a gyakorlatban – magyarázza a matematikus srác, aki a tízfős társaság nevében negyvenkét ezer forintot hagyott a pénztárban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsaünnep lesz a hét végén Szőregen

Az idei nyolcadik szőregi rózsaünnep hagyományos és különleges programokkal várja a virágkedvelő… Tovább olvasom