Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozások a nemzeti ünnepen - térképeken mutatjuk a megváltozott forgalmi rendet

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségek miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők Szegeden, Csongrádon, Hódmezővásárhelyen és Makón.

Szeged

A Városháza előtt 2019. március 14-én 18 órától március 15-én 11 óráig a Kiss Ernő utcától a Sóhajok hídjáig parkolási tilalmat rendeltek el. A Városháza előtti útszakaszt lezárják 2019. március 15-én 10 óra 30 perctől 11 óráig a Kiss Ernő utcától a Károlyi utcáig.

Csongrád

A Piroskavárosi Általános Iskola előtti utcarészt zárják le 2019. március 14-én 11 órától 11 óra 30 percig, a Szent Imre és Bocskai István utcák közötti szakaszon.

Lezárás érinti még a Kossuth tér - Iskola utca kereszteződését (Fő utca irányából), a Kossuth tér és Gróf Andrássy Gyula közötti szakaszon 2019. március 15-én 9 óra 30 perctől 11 óra 50 percig.

Makó

Az Úri utca Polgármesteri Hivatal előtti szakasza, a 43. számú főút körforgalmi kihajtójától a Rudnay Gyula utcáig tartó szakaszán teljes zárás lesz érvényben 2019. március 14-én 8 órától március 15-én 16 óráig.

2019. március 15-én 8 órától 13 óra közötti időszakban a Széchenyi téren, a Polgármesteri Hivatal előtti körforgalmat teljes terjedelmében lezárják. Az Úri utcai lezárás kiegészül a Hunyadi utcai kihajtó zárásával, valamint a 43-as számú főút Kazinczi és Csanád vezér tér közötti szakaszának lezárásával. A zárás időtartamára terelőtáblák adnak tájékoztatást a lehetséges kerülőutakról

Az átutazó forgalmat az alábbi útvonalakra terelik táblákkal: 

A Nagylak felől érkezők esetében a 43-as számú főút Erdei Ferenc téri körforgalmától – Batthyány utca – Kálvin utca közbeiktatásával a Szent János téri körforgalomig, majd ott vissza a 43-as számú főútra.

A Szeged irányából érkezőknek a Széchenyi téri körforgalomtól – Csanád vezér tér – Kossuth utca – Vásárhelyi utca – Justh Gyula utca – 430. számú főút útvonalon.

Hódmezővásárhely

A járművezetőknek az Andrássy út és Kaszap utca lezárására kell számítaniuk a Kaszap utca - Hódtó utca kereszteződésétől a Kálvin térig.

A forgalmat a Hódtó utca - Bajcsy Zsilinszky Endre utca irányába terelik.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lefejelte a szegedi sofőr a kerékpárost, aki elé kikanyarodott

Lefejelte a szegedi sofőr a kerékpárost, aki elé kikanyarodott
A rendőrök előállították és eljárás indult ellene garázdaság ellen. Tovább olvasom