Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Fosztogattak a szegedi Szabadtéri öltözőjében - telefonok, pénz, iratok tűntek el

A gyanú szerint belsős ember lopta meg a Szegedi Szabadtéri Játékokon dolgozó öltöztetőket, amíg ők a színpadon dolgoztak, írta meg a Bors. Idegen ugyanis nem juthatott be a kulisszák mögé.

Drága Emberek! Visszatért a hitem kicsit... most írtak rám hogy minden iratomat megtalálta egy Fantasztikus Ember! Aki bement érte a susnyásba a Tiszába a Belvárosi híd alatt, mert meglátta hogy okmányféleségek

- írta ki facebook oldalára Papp Janó jelmeztervező pénteken. Nem csak az ő telefonja és iratai tűntek el, mint kiderült: tolvaj fosztotta ki egy öltöző konténert, amelyben az öltöztetők holmija volt. Mialatt az aznap esti musical, az Apáca show ment a rendezvényen, valaki - valószínűleg a belépőkártyájával bejutva -, kirabolta az átöltöztetőket. Eltűntek telefonok, pénztárcák, de még iratok is. A színészek külön konténerben öltöznek, így őket nem érte kár.
 
Előadás a Szabadtérin. Az Apáca show alatt tűntek el az értékek az öltöztetők konténeréből, ahová idegen nemigen juthatott be.
Előadás a Szabadtérin. Az Apáca show alatt tűntek el az értékek az öltöztetők konténeréből, ahová idegen nemigen juthatott be.

Korábbi bejegyzésében a jelmeztervező leírta:

"...valaki úgy gondolta, pár öltöztetőt, amíg azok a színpadon gyors öltöztetnek, megszabadít a mobiljától, tárcájától irataitól, pénzétől, és ami mozdítható volt az öltözőből, a táskákból... Szerencsére csak hárman estünk áldozatul... reméljük nem lesz folytatása a Szegedi Szabadtéri játékok dicsőséges diadalútján... őrzött területen,biztonságos körülmények között..."

Csütörtök éjjel mentek a rendőrségre feljelentést tenni. A BorsOnline szúrta ki a szomorú bejegyzést - az O’Hara atyát játszó Csonka András szerint azért is furcsa az eset, mert csak beléptetőkártyával lehet bemenni a backstage-be, még rokonokat, ismerősöket sem engednek be gratulálni.

- Valószínűleg egy belsős ember lehetett az elkövető vagy nem tudom. Rémisztő, hogy már dolgozni sem tud nyugodtan az ember. Remélem valahogy kárpótolják majd a munkatársakat. Az öltözőnket pedig ezentúl kulcsra zárjuk! – mondta a Borsnak Csonka Pici.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 éve táboroznak együtt: idén nyáron is találkoztak a mozgáskorlátozott és ép fiatalok

10 éve táboroznak együtt: idén nyáron is találkoztak a mozgáskorlátozott és ép fiatalok
Minden évben pár napot együtt töltenek sérült és ép fiatalok a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének szervezésében. Tovább olvasom