Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Fullos osztálybuli, horvátországi vakáció

Szeged - Lassan már tablóra rendezhetnénk azokat a tablókat, melyek a Rádió Plusz eddigi tablóversenyein dobogós helyezést értek el. Csongrád megye legnagyobb kereskedelmi rádiója idén már negyedszer hirdette meg a végzősök körében igen népszerűvé lett vetélkedést. No, nem változatlan formában, van itt néhány újdonság is.
A leglényegesebb változás a korábbiakhoz képest, hogy már nem csak osztálytablókkal, de egyénileg is lehet nevezni. Idén elindul ugyanis a tabló szépe verseny, melynek tétje egy horvátországi nyaralás és egy MP3 lejátszó.

Nevezni mindkét versenyre a radioplusz.hu internetes oldalon lehet. A jelentkezőknek a regisztrációnál föl kell tölteniük a tabló fotóját, vagy a másik versenyre saját képüket. Ha a tablóról véletlenül nincs fotó, akkor elég csak regisztrálni, a képkészítést pedig a Rádió Plusz megoldja. A május 4-i jelentkezési határidő letelte után minden fotó fölkerül a Rádió Plusz honlapjára, és indulhat a szavazás. A tablóképekre és arcképekre is a szóbeli érettségiig lehet voksolni.

A fődíj egy fullos osztálybuli dj-vel, welcome drinkkel, partifotókkal. Ráadásul a csapat együtt maradhat még egy kicsit az iskolapadban is, mert a díjhoz egy „B" kategóriás, vagy egy segédmotoros jogosítványhoz szükséges elméleti oktatás is tartozik. Utóbbival az általános iskolásokra gondol a rádió, ugyanis mind több helyen már a 8. osztály végén is készítenek osztálytablót, és ezek is egyenlő eséllyel indulhatnak a versenyen. Ha egy osztály a regisztrációkor kéri, a PartyPonty.hu fotósai megörökítik a szerenádot is.

Olvasóink írták

  • 1. rozator 2009. április 20. 18:08
    „Rosszabul élünk, mint 30 éve!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ősszel már be lehet költözni a lakásokba

Szeged - Amikor egy építkezésen zöldágavató-ünnepséget tartanak, az azt jelenti, hogy az épület tetőszerkezete elkészült. Tovább olvasom