Délmagyar logó

2019. 03. 20. szerda - Klaudia 4°C | 13°C Még több cikk.

Gajdácsék a Parti zenekarra szavaztak

Ötvenezer forintos utalványt nyert Gajdács Géza és felesége. A szegedi házaspár egyetlen SMS-sel szavazott lakodalmas fesztiválunk döntőjén. Mivel a sorsoláson nekik kedvezett a szerencse, barátaikkal ők költhetnek el egy ebédet vagy vacsorát a Roosevelt téri vagy a Fehértói halászcsárdában.
– A lakodalmas fesztivál döntőjét otthon néztük a tévében. Az unokahúgom figyelt fel a makói Parti zenekarra, a tagokkal korábban együtt játszott az unokaöcsém – mesélte Gajdács Gézáné Marika. Az asszony úgy gondolta: ad egy esélyt nekik, és SMS-ben szavazott rájuk. Gajdácsék meglepődtek, amikor megtudták: ők nyerték meg az ötvenezer forintos meghívást, amit a Roosevelt téri vagy a Fehértói halászcsárdában válthatnak be. Hiszen eddig még sosem kacsintott rájuk Fortuna. – Nagyon örülünk a nyereménynek, ugyanis most ünnepeltük találkozásunk negyvenedik évfordulóját – mondta Gajdács Géza. – A kedvenc nótám a Vásárhelyi híres promenádon, ezzel el is árultam, hogy hol láttuk meg egymást először a feleségemmel.

Marika hozzátette: a nyeremény nagyon jól jött nekik, mert egyébként is szerettek volna étterembe menni. Marikát most nyugdíjazták, és azt tervezte, hogy ebből az alkalomból meghívja népes baráti társaságukat egy ebédre. Együtt gyakran járnak horgászni, meg is főzik-sütik a halat, tehát örülnek annak, hogy az ebédet egy halászcsárdában költhetik el. Gyorsan el is döntötték: a Belvárosban maradnak, a Roosevelt téribe mennek barátaikkal. Az ebéd után ugyanis jólesik egy sör, egy fröccs, utána pedig a séta hazáig.

A Gajdács házaspár V. Fekete Sándor főszerkesztő-helyettestől vette át az ötvenezer forintos utalványt. Ezt követően kihasználták az alkalmat, hogy sajtóházi ügyfélszolgálatunkon meg lehet rendelni nemsokára megjelenő lakodalmas CD-nket, elő is jegyeztettek öt darabot. Gajdács Géza azt mondta: nagyon kellett már egy ilyen fesztivál, mert a jófajta magyar lakodalmas zene el volt feledve. A Délmagyarország és a Délvilág által szervezett verseny új lendületet adott ennek a műfajnak.

Lakodalmas CD – hamarosan

75 perces válogatásalbumot adunk ki a Délmagyarország és a Délvilág lakodalmas fesztiváljának döntős dalaiból. Az album nemsokára megjelenik, előfizetőink 990 forintért vásárolhatják meg – egy előfizetőnk több darabot is rendelhet kedvezményes áron. A CD-t júniusban kézbesítőink viszik házhoz. Nem előfizetők számára az album 2900 forintba kerül. A lakodalmas CD megrendelhető a lapjainkban megjelenő szelvény kitöltésével, ezt kiadónk címére kell elküldeni (DM Kiadó, 6929 Szeged, Szabadkai út 20.). Megrendeléseiket fogadjuk a 06-80/821-821-es, ingyenesen hívható telefonszámon, valamint a 62/567-860-as telefonszámon is. Megrendeléseiket e-mailben a terjesztes@delmagyar.hu címre küldhetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai információs iroda nyílt

Az Európai Unióval kapcsolatos információk terjesztésével, rendezvények szervezésével foglalkozik a… Tovább olvasom