Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Garázdaság, lopás - rendőrségi hírek a megyéből

Szeged, Makó - Garázdaság, lopás, körözött személy elfogása - rendőrségi hírek Csongrád megyéből.
Garázdaság miatt indított eljárást a makói rendőrség két helyi lakos ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy az egyik makói szórakozóhelyen tettleg bántalmaztak két ugyancsak helyi lakost, és egyikük gyermekkorú fiát. A két-két személy a szórakozóhelyen összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett. A verekedésből győztesen kikerült két férfi miután helybenhagyták vetélytársaikat, sietve távoztak. A begyűjtött információnak, és a sikeres nyomozati munkának köszönhetően a makói rendőrjárőrök rövid időn belül elfogták és előállították a két elkövetőt, akik ellen büntetőeljárás indult.

Csütörtökön az esti órákban körözött személyt fogtak el a szegedi rendőrség munkatársai, akire járőrözés közben lettek figyelmesek és ismertek fel. A magyar férfivel szemben elrendelt körözés volt érvényben, jogerős börtönbüntetés letöltése végett.

Szintén csütörtökön Szeged belterületén két esetben történt alkalmi lopás, amikor is a szórakozóhelyeken, illetve nyilvános helyen az állampolgárok által asztalra, padra letett értékeiket - figyelmetlenségüket kihasználva - tulajdonították el alkalmi tolvajok. Egy alkalommal történt besurranásos lopás, amikor is a nyitva hagyott ablakon keresztül, a szúnyoghálót kivágva surrant be az éj leple alatt a tolvaj, amíg a háziak aludtak és fosztotta meg őket értékeiktől - tudta meg a delmagyar.hu.

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2009. augusztus 21. 12:05
    „Mindennapos és megszokott cigányhírek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Homokot szórnak a vérfoltokra

Szeged - Ha baleset történik, nem a rendőrség intézi a törmelékek, üvegszilánkok eltakarítását, az a közút tulajdonosának a feladata. Tovább olvasom