Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Gazdára talált lapunk nyereménylakása

Szeged - Kisorsoltuk pénteken a hét és fél millió forintos nyereménylakásunkat. A társasház előtti tér zsúfolásig megtelt hűséges előfizetőinkkel. Óriási ováció tört ki, amikor elhangzott a nyertes neve: Katona Andrásné, Szeged. A szerencsés asszony is ott állt a tömegben.
Már egy órával a nyereménysorsolás előtt kígyózó sorban nézték meg olvasóink és az érdeklődők a hét és fél millió forintos nyereménylakást.
– Takaros. Aranyos kis lakás. Elfogadnám. Tök cuki! Jól jár, aki megnyeri – hangzott a Csaplár Benedek utca 4. szám alatti földszinti lakásban és a folyosón. Az idő lassan telt azok számára, akik azért szorítottak, hogy övék legyen a szegedi Harmónia lakóparkban a Délmagyarország és Délvilág nyereménylakása. Míg a közönséget a ház előtti téren felállított színpadon a Szegedi Mazsorettcsoport szórakoztatta, Németh Ildikó marketingvezető hivatalosan közölte: 95 ezer 625 szelvény vesz részt a sorsoláson.

Már csak néhány perc volt hátra a húzásig, amikor Nyemcsok Éva kolléganőnk felhívta a közönség figyelmét: – Mindenki nézzen az égre, hamarosan megérkezik a lakás kulcsa. Ezerszáz méter magasságból három ejtőernyős – a szegedi Csorba József, a budapesti Petren Péter és a békéscsabai Hrabovszki Krisztián ugrott ki a gépből. Sorban érkeztek meg a lakás erkélye elé. Ők hozták a kulcsot és egy üres névtáblát a délmagyaros zászló kíséretében. Az izgalomtól felfűtött közönség vastapsa után Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a színpadon kijelentette: egyetlen olyan megyei napilap sincs az országban, amely ekkorra nyereménnyel lepte meg hűséges előfizetőit. Konkoly Béla kereskedelmi igazgató nagyon jó szomszédot kívánt a már beköltözötteknek.

A ház újabb lakójának nevére már csak addig kellett várni, míg Lajtai Kati, a Crystal együttes szépséges énekese ki nem húzta a nyerő szelvényt. Hogy fokozódjék az izgalom, a kis-teherautónyi szelvénybe vállig elmerült énekesnő sokáig kutatott. Síri csendben figyeltek olvasóink! Egyszer csak Kati a nyereményszelvény-kupac közepéből előhúzott egy borítékot. Rövid egyeztetés és közjegyzői hitelesítés után végre elhangzott: „A nyertes a szegedi Katona Andrásné". Forogtak a fejek, vajon itt van-e a szerencsés? Hirtelen a ház elől hangos sikongatás hallatszott: ott állt lapunk nyereménylakásának tulajdonosa a barátnőjével. A nyugdíjas asszonyt vastaps közepette kereskedelmi igazgatónk karon fogva vezette a színpadra.

Miután átvette a lakáskulcsot, Katona Andrásné a Crystal koncertjének kíséretében nyithatta ki új otthona ajtaját. A nappaliban V. Fekete Sándor főszerkesztő-helyettes és Kóti Zoltán terjesztési vezető lapunk, Buella Attila pedig a Harmónia lakópark beruházójának képviseletében gratulált. Míg tartott az ünneplés, a további nyereménycsomagok sorsolása és átadása, elkészült a névtábla gravírozása is: rákerült a nyertes neve. Amikor elhelyezték a táblácskát az ajtón, a megilletődött asszony ezt mondta: – Most már elhiszem, hogy enyém ez a gyönyörű lakás!


95 ezren „léptek be"

Több mint 95 ezer nevezési szelvény érkezett a Délmagyarország és a Délvilág történetének legnagyobb nyereményjátékára: négy hónapon át tartott lapjaink „Lépjen be!" akciója, melynek végén pénteken kisorsoltuk fődíjunkat, a 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakást!
A minden eddiginél izgalmasabb nyereményjátékban lapunk előfizetői vehettek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeztek.
Hűségükért járt a jutalom: júniustól szeptemberig minden hónapban további értékes nyeremények találtak gazdára, összesen egymillió forint értékben. Júniusban egy 100 ezer forintos és tíz darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhettek, júliusban egy 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és tíz darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány volt a szerencsések jutalma. Augusztusban egy 300 ezer forintos és tíz darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt, egy héttel ezelőtt pedig húsz darab ötezer forintos vásárlási utalványt sorsoltunk ki. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvkötészeti csoda

A könyvkötészet csodája a százhatvan éve Londonban működő Quaritch Antikvárium katalógusa. Az… Tovább olvasom