Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Gazdasági lendület a régiónak

Szeged - Két hónappal az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont nyitása előtt állunk. A fővárosinak is megfelelő kínálattal ugyanis teljesen új vonzerőt kölcsönzünk Szegednek.
Az ECE piacvezetőként hazánkban már Budapesten, Pécsett és Győrben és Debrecenben is bebizonyította, hogy az újonnan épített bevásárlóközpontjaival gazdasági lendületet ad a régiónak. Ezt Szegeden is meg szeretnénk valósítani. Október 4-től a város egy olyan kereskedelmi központtal gazdagodik, melyből a szegedi térség gazdasága profitálni fog. Az ECE alapelveit követve ugyanis az ÁRKÁD-ok országos és nemzetközi tekintetben is egyformán magas színvonalat képviselnek. Mindemellett nem csupán bevásárlóközpont leszünk: az ÁRKÁD a város partnerévé szeretne válni. Színvonalas programokkal, látványos rendezvényekkel, rangos kulturális eseményekkel tesszük majd színesebbé, élménytelibbé a bevásárlást. Terveink valóra váltása október 4-én veszi kezdetét.

Olvasóink írták

 • 4. varadipal 2011. augusztus 21. 09:46
  „1., Herli. A gazdaság nem csak a kézzel fogható termeléstől növekedhet. Szerinted a szolgáltatóiparból, túrizmusból befolyó adóbevételek csökkentik a gazdaságot? Dugd ki a fejed a csőből,akkor oöldalra is látsz, és ha ez a magyarázat neked egy kicsit magas, akkor olvass néha közgázt.”
 • 3. passar 2011. augusztus 18. 12:20
  „2.! Mint ahogy eddig is tapasztaltuk a turizmus kapcsán!”
 • 2. dBrown 2011. augusztus 18. 10:04
  „1! Na akkor... Egy termelő üzem általában olyan helyre telepszik meg, ahol jó az infrastruktúra. Szegeden most ez megy amúgy. Az Árkád sok embert idevonzhat, akik még életükben nem jártak Szegeden, de megtetszik nekik (mert miért ne), letelepednek. Sok ember lesz a városban jó infrastruktúrával, megtetszik a város a termelő üzem vezetőinek és lesz +1 termelő üzem.”
 • 1. Herli 2011. augusztus 18. 07:25
  „Szegedi térség gazdasága profitálni fog....>>>>na, ezt magyarázza meg nekem valaki érthetően, mert nekem ez magas. Mitől nő a gazdaság, ha nem termelő tevékenységet folytat, hanem a vásárlóerőre támaszkodik, melynek fedezetét máshol keresték meg?.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mayo Chixet viselni szépség és kényelem

Szeged - Október 4-től a Mayo Chix márka is elérhető lesz a szegedi ÁRKÁD-ban. A Mayo Chix Kft. több… Tovább olvasom