Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Gazdát cserél a Telin tévét

Új tulajdonosa van a Telin tévét működtető Telin Tv Kft.-nek. A vevő Szabó Jenő, a MÉH Rt. elnök-vezérigazgatója.
– Még várni akartam a bejelentéssel, de megerősítem, megvásároltam a Telin Tv Kft.-t – nyilatkozta lapunknak Szabó Jenő, a Dél-magyarországi MÉH Nyersanyag-hasznosító Rt. elnök-vezérigazgatója. Az új tulajdonos nem mondta el, hogy mennyiért vette meg a kft.-t és azzal a napi 24 órában működtetett, Szeged–Hódmezővásárhely–Makó térségében százezer lakásban látható Telin Tv-t.

Szabó Jenő azt mondta, részletes műsortervről még nem tud nyilatkozni, folynak a tárgyalások, a változásokat ősztől vehetik észre a nézők. A Telin új tulajdonosa arra is kitért, hogy a tévé irányítását és a műsorok készítését ismert szegedi szakemberekre bízza. Információink szerint a főszerkesztői teendőket az új tulajdonos lánya, a televíziós gyakorlattal is rendelkező ismert szegedi színész, Szabó Gabi látná el.

A tranzakcióval kapcsolatos értesüléseinket megerősítette Pavlovits Miklós, a Telin Tv eddigi tulajdonos-főszerkesztője is, ugyanakkor megjegyezte, a tárgyalások még nem zárultak le, ezért a részletekről egyelőre nem kíván nyilatkozni. Annyit azonban elárult, szakmai munkájára az új tulajdonos is számít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munka és egészségbiztosítás nélkül – terhesen

Diplomával, középvezetői gyakorlattal sem kapott egy éven keresztül munkát egy szegedi nő, így a… Tovább olvasom