Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Gazdátlan óriásnyúl ugrándozott az út mellett

Gazdátlan óriásnyúl ugrándozott az út mellettLebák Adrienn segített gazdát találni a nyúlnak. Fotó: Frank Yvette
Közel hatvan centiméter hosszú, több mint hatkilós belga óriásnyulat találtak a Csongrádi sugárúton szombat délután. Ideiglenesen befogadták, és most úgy néz ki, új gazdát is találtak a barátságos nyúlnak.
– Az egyik barátom talált rá a nyúlra a Csongrádi sugárút elején, közvetlenül az úttest mellett – mesélte Lebák Adrienn. – Ha ő akkor nem vitte volna haza, a nyuszi talán már nem is élne.

Adrienn elmondta, hogy a barátjánál sajnos nem maradhatott a nyúl, úgyhogy mielőbb gazdát kellett találni neki. – Amikor rátalált a védtelen állatra, a barátom néhány környező házba cetliket dobott, amin a telefonszáma állt, remélve, hátha jelentkezik a nyúl gazdája.

A gazda azonban nem jelentkezett, pedig Adrienn még a Facebookra is feltette a képeket a talált nyusziról, sőt az állatvédőrséget is értesítette. Egészen tegnapig bizonytalan volt az óriásnyúl sorsa.

– Tegnap este elvittem a barátomtól a nyulat, mert úgy néz ki, találtunk egy új gazdát – jelentette ki Adrienn. – Egy munkatársam befogadja őt. Nála remélhetőleg jó sorsa lesz a nyúlnak, hiszen egy kertes házba kerül – fogalmazott a 21 esztendős lány.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiaital helyett a jó időgazdálkodás a kulcs

Energiaital helyett a jó időgazdálkodás a kulcs
A jó időbeosztás, a tudatosság és a fokozatosság a kulcsa az éjszakázás és a stressz elkerülésének, legyen szó munkáról vagy a vizsgaidőszakról - állítja Sármási Zoltán. Tovább olvasom