Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Gázvezetéket vágott át egy munkagép Mórahalmon - hét épületből ötvenöt embernek kellett menekülnie

A Szegedi utat lezárták, a környező épületekből az embereket biztonságos helyre kísérték. Egy óra alatt megszüntették a szivárgást.

Ömlött a gáz, miután egy 63 milliméter átmérőjű gázvezetéket vágott át kedden 16 óra után nem sokkal egy munkagép Mórahalmon, a Szegedi úti Varga csárda előtt. Az útszakaszt lezárták, a ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig egy védősugárral biztosították a helyszínt, és megkezdték a környező épületek kiürítését.

Mint Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a környéken hét épületből 55 embernek kellett elhagynia a területet, amíg közel egy óra alatt megtörtént a kárelhárítás, és a szolgáltató szakemberei megszüntették a szivárgást.

Korábban írtuk:

Átvágott egy gázvezetéket egy munkagép Mórahalmon, a Szegedi úton. A ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig egy védősugárral biztosítják a helyszínt, valamint megkezdték a környező épületek kiürítését. A Szegedi utat lezárták - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról.
  

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen az őrző-védő munka - 3 év gyakorlás után - videó

Ilyen az őrző-védő munka - 3 év gyakorlás után - videó
3 év munkájával 95 pontos gyakorlattal vizsgázott le őrző-védő kategóriában Oláh Szabina Merry… Tovább olvasom