Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Gejzír a Szent István téren: háromszázezres kárt okozott a figyelmetlen autós

Új hírek a Szent István téri alternatív szökőkútról: hétfőn megtörtént a feltárás, javítás és a tűzcsap cseréje. Hasonló esetekben a kárt az okozó vagy annak biztosítója fizeti.
A Szegedi Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint közel 300 ezer forintos kárt okozott a városnak az a figyelmetlen autós, aki szombat este a téltemetés zárórendezvénye, a boszorkányégetés után nekitolatott a Szent István tér és a Bocskai utca kereszteződésében álló tűzcsapnak.
 

Balaton Kriszta, a vízmű sajtósa elmondta, hétfőn megtörtént a feltárás, javítás és a tűzcsap cseréje. Hasonló esetekben a kárt az okozó vagy annak biztosítója fizeti. A vízmű nem tett feljelentést az ügyben, a felek egymás között egyeztettek.

Megírtuk: gejzírként tört fel a víz a szegedi Szent István téren szombaton kora este. Már hazafelé tartott a térről a több száz fős tömeg, amikor egy figyelmetlen autós nekitolatott a tűzcsapnak. A rendőrség tájékoztatása szerint az anyagi káros balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök figyelmeztették a sofőrt.
 
Gejzírként tört fel a víz a szegedi Szent István téren - olvasói fotók


A kidöntött csap helyén nagy nyomással, több méter magasra tört fel a vízsugár, a víz az utcán hömpölygött.  A Bocskai utca sarkán álló tűzcsap dőlt ki, miután tolatás közben nekiütközött egy személyautó. A téren rengetegen voltak a hagyományos télbúcsúztató miatt. A méteres magasságba feltörő víz elárasztotta a közvetlen környéket, a váratlan "látványosságot" sokan fotózták, videózták.Mint megírtuk,

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sáska az aszfalton: graffitivel is védik a fákat Szegeden

Sáska az aszfalton: graffitivel is védik a fákat Szegeden
A Tisza Lajos körút impozáns zöld fáit dicséri egy graffiti, azaz egy hatalmas sáska - a… Tovább olvasom