Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Gödör a bedugult kereszteződésben

Szeged - Nem bírta tovább a kamioncsordák súlyát és rohamát Szegeden a Rókusi körút és a Kossuth Lajos sugárút kereszteződésének burkolata és alapzata.
A sugárút városba vezető oldalán beszakadt az út csütörtökön késő délután. Segesvári Csaba fotóján is látható: balesetveszélyes a körülbelül hatvan centiméter mély és nagyjából nyolcvan centi átmérőjű gödör. Az M43-as Párizsi körúti szakaszának felújítása miatt amúgy is összetorlódott kocsisorban araszolók bosszúságát tegnap az úttest hirtelen keletkezett „folytonossági hiánya" is növelte.  A türelmetlen kamionosok elzárták a kereszteződést, ez meg ellehetetlenítette a villamosforgalmat. A sor időnként egészen a Budapesti útig ért.

Olvasóink írták

 • 19. ámbár 2008. május 25. 13:30
  „Szerintem is érdekes felfogása van annak aki a saját városát bünteti, hogy a külföldi kamion akadálytalanul haladhasson. Menjen a kamion a.....Ezen a vezetők is elagyalhatnának. A yard semmit se csinál ez is tény. A szeme előtt zajló szabálytalanságra se lép semmit. Mondjuk ők is folyton szabálytalankodnak. Tilosból trafi és társai.”
 • 18. 4 2008. május 24. 18:09
  „Miért bántjátok a rendőröket, hiába birságolja meg a külföldit, ha az szarik kifizetni a büntetést, itt csak az lenne a megoldás ha a külföldieket addig nem engednék tovább a rendőrök még be nem mutatták, hogy igen befizette a birságot, végül is ez külföldön működik, csak Magyarországon nem. MIÉRT????????”
 • 17. jjjjjuk 2008. május 24. 08:33
  „Ki van lopva az anyag, tisztán látszik....”
 • 16. abuzoli 2008. május 24. 04:48
  „nnaa ne mán!most lett készen,ki a felelős ezért a silány mukáért?”
 • 15. nori 2008. május 23. 21:41
  „mi a fene ez a gödör!!???ha ebbe lendületben levő busz vagy egy autó kereke belehuppan az nem kis bajt fog okozni.ez a lyuk az aszfalt alatt nem lett rendesen betöltve vagy esetleg vizcsőtörés miatt vizfolyás moshatta ilyen formára ki a földet???!!!még jó hogy nem történt nagyobb baj amikor beszakadt!!??? mikor történt és meddig kell várni hogy megjavítsák??!!!ki kell tiltani a kamionokat a városból !!!már a tegnap is későn lenne!!!!”
 • 14. énke 2008. május 23. 18:01
  „ma nem volt dugó a kossuthon, mi történt????????”
 • 13. anyádat köcsög kamionos 2008. május 23. 15:07
  „Egész egyszerűen ne lehessen kihajtani kamionnal a körforgalomból. Erről a belépéskor tájékoztassák a kamionost. Ha mégis lejön szegedig, tessék, fordulhat is vissza. Még a bajai útnál és a szabadkai útinál is el lehet ezt vele játszani, de ott már akár büntetni is lehet. Menjen csak le kecskemétnél a hazája felé, amíg kész nincs a felújítás.”
 • 12. petrényiné 2008. május 23. 13:05
  „Tegnap egerből mentem szegedre,de mondanom kell,igen meglepődtem azon a forgalmi dugón,amit a kamionosok okoztak.Nagyon gáz!!!Totál káosz,útfelújítás,ami persze nem rossz.Nem láttam még olyan idiótát,aki a batár kamionnal behajtott a kereszteződésbe,és ott is ragad!!MOST igen!!!!részvétem a szegedieknek!!!!!”
 • 11. k 2008. május 23. 12:36
  „Na ez igen ilyen cikkeknél bezzeg nincsen kiírva a név, jól van, no még1x akkor.
  BÁRKINEK BÁRMI PROBLÉMÁJA LENNE A CIKKEL VAN ITT EGY OLYAN FUNKCIÓ KEDVES Maxi HOGY "E-MAILT ÍROK A SZERKESZTŐNEK"
  EZ EBBE A SORBA TALÁLHATÓ A+ A- VMI NYOMTATÓ, ÉS AMIRE KATTINTANI KELL!!”
 • 10. Kaccat 2008. május 23. 10:07
  „Szinte mindenben egyetértek az előttem szólókkal. Főleg azzal, hogy a kamionosokat, külföldikeket végig kellene büntetni a városon, majd megtanulják, hogy itt is olyan közlekedési morállal kell közlekedni mint Ausztriában, de május egy óta a rendőrök rá sem bagóznak, mert úgysem tudják őket megbüntetni...
  Annyit tennék hozzá, ha Szeged közlekedési rendjét végre valami hozzáértő venné kézben, akár még élni is lehetne a városban...
  Mert ugye Szegeden nincs menekülőútvonal, hiszen 1 ember miatt célforgalmasították a Hosszú utcát (pedig legalább a helyi lakosok menekülhetnének arra)
  A Kossuth Lajos mentén is össze vissza egyirányúsították az utcákat, meg lezárták, meg stb...
  Nyáron lezárják az Anna kúti csomópontot, és "nem jelölnek ki kerülőutat" mindenki menjem amerre akar, de ugye gyakorlatilag semerre nem lehet majd menni, hiszen a környéken is az összes utca egyirányú, illetve a Szent István teret ügyesen lezárták...”
 • 9. kicsillag 2008. május 23. 09:23
  „Az M43-asnak mindössze 1 szakasza van jelenleg, az pedig az a 3 kilométer hosszú rész, ami az M5-től a város irányába elvezeti a forgalmat. Az M5-ös egyébként az európai úthálózaton belül az E75 nevet viseli, és a régi 5-ös út is ezt viselte. Én személy szerint szívesen laknék a az E5-ös mentén is, hisz Sevilla mindössze 100 kilométerre fekszik az óceántól, és két focicsapata is van a városnak.
  Az tény, hogy évek, sőt évtizedek óta E5-ösnek nevezik az emberek Szegeden az E75-öst, de ha ezt az újság is folyamatosan így közli, akkor csak a tudatlanságot támogatja.
  Az pedig előrelátható volt, hogy Románia és Bulgária csatlakozásával jelentős forgalomnövekedés várható ezen útszakaszon, és ha a politikusaink nem azzal foglalkoztak volna, hogy mindenáron megtartsák, vagy megszerezzék a hatalmat, akkor most nem szívna az a 200-250 ezer ember, aki a 43-as út mellett, vagy annak vonzáskörzetében él, dolgozik, tanul.”
 • 8. Balkáni állapotok 2008. május 23. 09:13
  „Ezek a rendőrök semmit nem érdemelnek, mármint a vezetők.
  Lezárják a körúti kereszteződéseket és szabad áthaladást biztosítanak a külföldi kamionoknak, a HELYI LAKOSOK dögöljenek meg. Megszüntették a dugót! Francokat, inkább áthelyezték a Csongrádi, József A sugárútra. A buszokon, villamosokon az adófizetők nézték ahogy a kamionok dübörögnek mint egy kamionos fesztiválon.
  Tehetetlen hülye vezetők, máshol nem engedik be a kamionokat a városba, itt elsőbbségük van, és 20 percig nem lehetett átmenni a körút túloldalára...jaaa oda születni kell.”
 • 7. Fuleee 2008. május 23. 09:10
  „Miért nem tudják a gatyát is lebüntetni a rendőrök azokról a kamionosokról, akik behajtanak a kereszteződésbe úgy, hogy tudják valószínűleg nem tudnak átérni. S így akadályozzák a kereszt forgalmat. És ez a személyautókra is vonatkozik. Dühítő...”
 • 6. Szomeee 2008. május 23. 08:46
  „Nincs is oylan hogy M43 Párizsi körúti szakasz. Egyre hülyébb újságírókat alkalmaz a Délmagyar. Persze a nevét nem merik kiirni. Páldául már legalább egy éve használják az E5-s út kifejezést ha valami baleset van a RÉGI 5-ÖSÖN, miközben ezt a jelölést az autópálya átadásával áthelyezték oda...Na mind, éljen mindaz ami Kossuthon megy, tegnap egyébként a lyuk előtt ott álldogáltak a rettentő nagy intelligencia-hányadossal megáldott rendőrök, és vígan végignézték, hogy a gyalogosokat el akakrják ütni a zebrán a zöld jelzésénél, hogy a szőröstalpúak a villamossínen állnak, ellehetetlenítve ezzel az egyetlen értelmes tömegközlekedési eszközt....no comment”
 • 5. Maxi 2008. május 23. 08:33
  „"Az M43-as Párizsi körúti szakaszának..." Ki írja ezeket a cikkeket? Jó lenne, ha legalább az Általános Iskolát elvégezné!”
 • 4. knana 2008. május 23. 08:21
  „Aha!
  Az egy másik lik. Lassan olyan lesz a környék mint valami katonai lőtér. Lik hátán lik. Remélem ez nem azért van mert a víz elmosta az úttest alapzatát. Mert akkor egyszercsak valaki be fog köszönni valamelyik vakondcsaládhoz. Azért azt nembiztos, hogy meg kellene várni.”
 • 3. kiskamion 2008. május 23. 08:14
  „Nem hiszem el,hogy csak nagylaknál lehet átmenni romániába.Az országba érkező (MÁR A HATÁRON) összes kamionostól tessék megfizettetni az úthasználati dijat.Legalább olyan szigoruan mint külföldön.Ez röhej amit itt csinálnak már.Ezt látja az is aki szemet huny felette.”
 • 2. hartman 2008. május 23. 07:22
  „Amíg a régészek majd egy évig kapirgálnak, mert azért az nagyon kell majd megfullad Szeged a forgalomban.”
 • 1. aha 2008. május 23. 06:10
  „Már több éve ott van de ne zavarjón tisztelt szerkesztő úr!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A negyedik veséjével él a bordányi Gyuris Zoltán

Bordány - Gyuris Zoltán 31 éves volt 1984-ben, amikor kiderült, hogy vesebeteg. Dialízisre kezdett el járni, majd az eltelt 23 évben háromszor kapott új vesét. Ez rekordnak számít Magyarországon. Tovább olvasom