Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Győzike és a halászlé

Győzike tegnap Szegedre érkezett, és ma is városunkban marad. Hogy miért, az legyen holnapi számunk meglepetése. A Romantik frontemberét vasárnap este barátja, Savanya Norbert búvárúszó világbajnok látta vendégül.
Győzikét Savanya Norbert látta vendégül. Fotó: Schmidt Andrea
A szegedi Kiskőrössy étteremben vacsorázott Savanya Norbert vendégeként tegnap Győzike. A Romantik frontembere vasárnap este magánemberként látogatott hozzánk, ma már azonban kötelezettségei is lesznek városunkban. A búvárúszó világbajnok és Győzike körülbelül három héttel ezelőtt ismerkedtek meg Szegeden, és azóta – mint mesélték – napi kapcsolatban állnak egymással.

Hogy mit kedvelnek leginkább egymásban? Erre a kérdésre nem sikerült egyértelmű választ kapnunk. Norbiban, azt, ahogy dús hajába tép a szél – viccelődött Győzike a halászlé mellett.

A valóságshow-szereplő ez alkalommal egyedül, legutóbb egész családjával érkezett Szegedre, turnéjának első állomására. Ahogy fogalmazott, akkor a tömeg szó szerint megtámadta őket, kislányát, Virágot szinte szétszedték az emberek. Bea asszonyt és a gyerekeket meglepte és kissé meg is riasztotta az az érdeklődés és rajongás, de a családfő mindezt már megszokta. Mindenhol hasonlót tapasztal – Salgótarján kivételével. De – idézte a mondást – senki sem lehet próféta a saját hazájában.

A sikeressé válás receptje egyébként Győzike szerint a hit, a remény és az egoizmus: – Hittem benne, reménykedtem benne, álmodtam vele, de a legfontosabb, hogy el kellett indulni. Én így tettem: megtankoltam az autót, vettem egy autópálya-matricát, felmentem Budapestre és megcsináltam a saját sikerem. Kellett ehhez persze egy TV-csatorna és Galambos Lajos segítsége is.

Szegedről egyébként Gáspár Győző nem csak Savanya Norbertet tudhatja barátjának, elmondása szerint jó a kapcsolata Botka László polgármesterrel és édesanyjával, valamint Pászti Anikóval, a Sing Sing vezetőjével is.

– Nincs karácsony és újév úgy, hogy legalább egy SMS-t ne küldenénk egymásnak Anikóval, én is és a feleségem is imádjuk őt. Legközelebb, ha jövünk, nála lépünk föl. Szeretnénk, ha felépülne már az autópálya, akkor csak egy ugrásra lennénk Szegedtől.

Lapunkban holnap egy, a Győzike show-val kapcsolatos meglepetésről olvashatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balesetek sorozata Szegeden a Dorozsmai úton

Szombaton délben Szegeden, a Dorozsmai úton négy közlekedési baleset is nehezítette az áthaladást. Tovább olvasom