Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Gyűjtési akció az árvízkárosultak javára

Szeged - A Szeged-Újszegedi Református Egyházközség és a Fidesz szegedi szervezete közös gyűjtési akciót indít az észak-magyarországi árvízkárosultak megsegítésére – jelentette be Hüvös László frakcióvezető és Sipos Ete Zoltán református lelkipásztor.
Az adománygyűjtés során elsősorban tartós élelmiszerekre és fertőtlenítőszerekre van szükség. Ezeket a Fidesz-irodában várják hétfőtől csütörtökig 10-től 17 és pénteken 10-től 13 óráig. – Mi, szegediek tudjuk, milyen az árvíztől veszélyeztetve élni – mondta Hüvös, aki közölte: a Fidesz képviselői is hozzájárulnak az akcióhoz. Az összegyűjtött adományokat a Magyar Református Szeretetszolgálat szállítja el. Aki pénzt adományozna, a szolgálat honlapján találja meg a számlaszámot.

Olvasóink írták

 • 3. 140 2010. május 21. 10:59
  „Eddigi adakozásaim pár hónapra visszamenőleg:
  Koraszülött mentés, Újszives Lara, Vásárhelyi szívbeteg kisfiú, Csp-i óvoda, Csp-i iskola, Haiti földrengés, B.Patrik és most az árvíz károsultjai.
  Nem tudok nagy összegeket adni, de ha ezeket most itt összeadom, kijönne belőle egy szép családi utazás.
  Félreértés elkerülése végett: nem sajnálom, és nem kérkedés. DE: fizetek adót a jövedelmemből. Fizetek TB-t a jövedelmemből. Miért Nekem(nekünk) kell már megint zsebbe nyúlni, ha az országban(világban) baj van?”
 • 2. qrumpli 2010. május 21. 02:46
  „Olyan ez mint a matek. Mármint a negativ számok
  .
  Ha a tartozásombol adok akkor több pénzem lessz.
  Talán ha akik összegyüjtik az adókat és megkopsztottak azok is adnának.”
 • 1. sörpocak 2010. május 20. 20:21
  „Senki ne vessen rám követ!
  De! Nem a kormány feladata lenne a keretből a károsultak megsegítése? És nem az új kormány feladata lenne a károsultak megsegítése? Érdekes, de a szegény emberek adnak, a gazdagok nem. Miért? És miért nem a fidesz kormány? És.......miért nem? Miért mi kisemberek adjuk a milliókat a rászorultaknak????? Én nem sajnálom a többszöri kétszáz forintot. A gazdagok miért sajnálják???? Az állam miért sajnálja? A bankok, az otp, amely negyedévben 42 milliárd hasznot húzott a zsebünkből,miért sajnálja??? Bocsánat a politikáért!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Bandó András és a Maros parti Tüskevár

Az íróként is roppant népszerű humorista, Nagy Bandó András évtizedek óta Orfűn él, mégis ezer szállal kötődik a Maros partjához és Deszkhez. Tovább olvasom