Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kitüntetéseket ad át

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kitüntetéseket ad át holnap az árvízi védekezőknek Szegeden. A Móra parkban a kormány és a város köszöneteképpen, lapunk támogatásával ajándékkoncert lesz a tiszteletükre.
A Szeged napja köré szervezett rendezvénysorozat középpontjába az idén az árvízi védekezők köszöntése került. A soha nem látott méretű és rendkívül hosszan tartó tiszai árvíz emberfeletti erőfeszítéseket követelt. A sikeres védekezés hőseinek, a vízügyi szakembereknek, a katasztrófavédelem, a polgári védelem, a velük együttműködő más szervezetek, az önkormányzatok munkatársainak és a gátakon helytállt civileknek kitüntetéseket ad át holnap a kormányfő. A pénteken kora este Szegedre érkező Gyurcsány Ferenc, valamint a kormány három tagja, Lamperth Mónika belügy-, Juhász Ferenc honvédelmi és Persányi Miklós környezetvédelmi miniszter a városházi ünnepségen köszöni meg az árvízi védekezésben részt vevők munkáját.

A miniszterelnök és Botka László polgármester este hét órakor a múzeum előtti parkban köszönti a város napját ünneplő szegedieket. Az árvízi védekezésben részt vevők tiszteletére, a kormány és a város köszöneteképpen itt rendezik meg a lapunk által is támogatott ajándékkoncertet, amelyen a Bon-bon, a United és az Irigy Hónaljmirigy lép fel. A Móra parki koncertekre már délután 5 órától várják a közönséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A száraz medence nem balesetveszélyes

Szeged napjára hagyományosan lezárják a Móra-múzeum előtti szökőkutat, de az idén el sem indul… Tovább olvasom