Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Gyurcsány Ferencről a DM-fórumon

„Bukott politikus". Reformer, aki „hatékony, gyors munkát" követel – írják a kormányfőről olvasóink. Lapunk internetes fórumán több százan mondtak véleményt.
A balatonőszödi beszéd megmozgatta fórumozóinkat, több százan szóltak hozzá a témához. „fdf" néven egy olvasónk így ír a miniszterelnökről: „a legborzasztóbb az egészben, hogy még büszke is rá. Meg ha olyan fene nagy őszinte ember, most amilyennek beállítja magát, akkor miért nem jelentkezett az elmúlt 1,5–2 évben, hogy hazudtam?! Az Unióban elveszítjük az összes hitelünket". „Tidu" szerint Gyurcsányék „alkalmatlanok, hazugok, csalók. Ez mind olyan nyilvánvaló, mint a nap az égbolton. Ha valaki ezt nem látja, akkor vagy teljesen hülye, vagy haszonélvező."

Theseus néven fórumozó olvasónk szerint „Gyurcsány bukott politikus, vele azonosulni morális csőd." „Senkiházi bitang hazaárulónak" nevezi a miniszterelnököt „Horvathi". Többen a kormányfő mellett érvelnek, „lty" szerint a hanganyag arról szól, hogy a kormány a jövőben másképp működik majd. Ehhez Gyurcsány „reformokat, hatékony, gyors munkát, kreativitást, az önkéntes feladatvállaláshoz illő önzetlenséget kér, követel azoktól, akik vele akarnak dolgozni."

„Logaritmus" ezt írja: „felkavarni az állóvizet mindig veszélyes. Most is ez történik. Miért nem ezt idézitek a szövegből: ...nem azért kell politikusnak lenni, mert ebből olyan k... jól meg lehet élni..."

„Kecskebéka" szerint nem az a baj, hogy Gyurcsány beismerő vallomást tett, hanem hogy ezt mindenki ilyen komolyan veszi, és képesek emiatt az emberek egymásnak ugrani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MIÉP-tüntetésen a népharagról

Kormányellenes tüntetést tartott szombaton Szegeden a MIÉP. Kovács László megyei elnök beszédében a… Tovább olvasom