Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Ha befut a riasztás, indul a járőr

A Negyedik Dimenzió nézői az elmúlt hónapban megismerkedhettek azokkal a biztonsági berendezésekkel, amelyek megvédhetik értékeiket, környezetüket. Megtudhatták, milyen típust érdemes beszerezni, s ezeknek milyen követelményeknek kell megfelelniük.
A Negyedik Dimenzió nézői az elmúlt hónapban megismerkedhettek azokkal a biztonsági berendezésekkel, amelyek megvédhetik értékeiket, környezetüket. Megtudhatták, milyen típust érdemes beszerezni, s ezeknek milyen követelményeknek kell megfelelniük. Valószínűleg kevesen tudják azonban, hogy egyes berendezések működésének hátterében komoly emberi és telekommunikációs apparátus húzódik meg.
Bizonyos biztonsági berendezések riasztásai ugyanis a riasztórendszert felszerelő cég diszpécserközpontjába „futnak be", ahol azonnal intézkednek. Hogy ez az intézkedés mit takar pontosan, a májusi Negyedik Dimenzió adásából tudhatjuk meg. A műsor készítői igazi akcióképekkel színesítették a palettát, így betekintést kaphatunk a riasztást követően a helyszínt – ezúttal éjszaka – felkereső járőr munkájába is.

Az ufótéma szerelmeseinek is érdemes vasárnap este 7 órakor a Negyedik Dimenziót választani a Telin Televízió csatornáján, hiszen ezúttal Hódmezővásárhelyen készült az az interjú, amelynek főszereplője egy éjszakán másodmagával lehetett szemtanúja egy hatalmas, fényes objektum megjelenésének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Judit szerint a lelki sérülései mélyebbek

Jelentősen javult az állapota az Anna fürdőben vasárnap megkéselt szegedi nőnek, akit várhatóan a… Tovább olvasom