Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Ha táboroztatni szeretnénk a csemetét nyáron, akkor időben kell ébredni - Mutatjuk, mikor kezdjék!

Már április elején beteltek a legnépszerűbb táborok, aki tehát most kap észbe, hova teszi gyermekét a vakáció alatt, már csak szűkített lehetőségek közül választhat.
Egy hét múlva kitör a nyári szünet, a szülőkön pedig a pánik: hová teszik két és fél hónapig gyermekeiket. A legpraktikusabb választás a tábor, hiszen ott felügyelet alatt, értelmes programokkal lehet tölteni az időt. Csakhogy aki most kap észbe, sok lehetőségről már lemaradt.
 

– Idén is a természettudományokat népszerűsítő, sütő-főző, illetve legótáboraink voltak a legnépszerűbbek. Ezek gyakorlatilag az első héten beteltek

– mondta el Orbán Hédi, az idén is több tucatnyi tábort kínáló Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatója. Az Agórában idén újdonság volt, hogy már online is be lehetett fizetni a táborokat. Ez a tapasztalatok szerint nagy segítség volt a szülőknek, hiszen nem kellett sorban állniuk, ráadásul a felület egy héttel hamarabb megnyílt, mint a személyes fizetési lehetőség. – Aki most lemaradt, annak tanulság lehet, hogy nem árt már április első napjaiban figyelni, mikortól indul a fizetés – mondta az igazgató.

Hasonlóan nagy érdeklődés övezte az önkormányzati napközis tábort is. Mivel a napokban derült ki, hányan mondták vissza a jelentkezést vagy mulasztották el a befizetést, lettek megüresedett helyek. Ezekre az Agórában lehet jelentkezni.

A magánszervezésű táborokban általában még vannak szabad helyek, ám ezek esetében sem érdemes sokáig halogatni a döntést. Átlagosan az 5 napos, napközis jellegű táborért 17–20 ezer forintot kell kifizetni, de egy népszerű vagy menő programcsomagért akár dupláját is elkérhetik.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megyei polgármesterek segítettek külföldieknek hamis lakcímet szerezni

Csongrád megyei polgármesterek segítettek külföldieknek hamis lakcímet szerezni
Tizenhat ember ellen emelt vádat a Szegedi Járási Ügyészség, mert a gyanú szerint Csongrád megye két… Tovább olvasom