Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Háborog a kaszinóalvilág

A szegedi alvilág nem tudja megemészteni, hogy a Botond Casinóból két hete az orruk elől más vitte ki a 15 hónapja halmozódó húszmilliós jackpotot. Városszerte elképesztő történetek keringenek a nyerés körülményeiről, amit csak erősít, hogy a nyertes azt állítja, nem is játszott, így nem is nyerhetett.
Fotó: Karnok Csaba
„Nem játszottam, így nem is nyerhettem!" – üzente vissza az a férfi, akiről tényként beszélik a szegedi éjszakai élet szereplői, hogy a Széchenyi téren, a Matuzsálem étteremben működő Botond Casinóban július 22-én neki fizették ki a város történetének eddigi legnagyobb, 15 hónapja halmozódó jackpotját, 19 millió 906 ezer 251 forintot.

A szegedi kaszinók belső életét és működését jól ismerők azt állítják, hogy a fiatal szegedi férfi öt napon keresztül, keddtől szombatig folyamatosan játszott az úgynevezett nagygépeken. Szerintük másokat nem is engedtek a nagyobb nyerési esélyeket kínáló gépek közelébe. A szegedi kaszinóalvilág háborog, tagjai városszerte azt terjesztik, „le volt játszva", hogy ki nyerheti meg a mintegy húszmillió forintot. Amire természetesen ők is pályáztak, hiszen a gépekbe, ahogy fogalmaztak, „mi is számolatlanul hordtuk a pénzt".

A szegedi éjszakai életet jól ismerő taxisok is arról beszélnek, hogy a „kivitt" jackpot óta fortyog a helyi alvilág. Sokan szerették volna megkaparintani a majd húszmillió forintot. Két hét telt el, de néhányan még mindig nem akarják tudomásul venni, hogy az orruk előtt más vitte el az eddigi legnagyobb nyereményt.

Július 22-e óta három jackpotot fizettek ki a Széchenyi téri kaszinóban, de egyik sem érte el az egymillió forintot. A második legnagyobb nyereményt – valamivel több mint hárommillió forintot – tavaly fizették ki.

– Hozzám is eljutottak különböző mendemondák, tudom is, hogy részben kik terjesztik. Az emberek egy része irigységből, mások rosszindulatból állítanak valótlanságokat – mondta lapunknak készségesen nyilatkozva a kaszinó helyét bérbeadó Botond Étterem Kft. ügyvezetője. Gácsér Béla cáfolta, hogy a nyertes, akit ő sem akart megnevezni, öt napon keresztül, folyamatosan hat géppel játszott volna. Az ügyvezető megmutatta a bővülés előtt álló étteremben, illetve kaszinóban, hogy melyek azok a gépek, amelyekkel a nyertes férfi játszott. Elmondta, a rulett kivételével valamennyi géppel meg lehet nyerni a jackpotot. A későbbi nyertes három egymást követő nap játszott egyszerre három-négy géppel.

– Mivel 15 hónapja halmozódott a főnyeremény, már korábban is előfordult, hogy néhányan „rámentek" a jackpotra. Egyébként a gépeket be lehet állítani, hogy mekkora összeg után adja ki a nyereményt. A mintegy húszmillió forint csak Szegeden számít rendkívülinek, a fővárosban még ennél is nagyobb szokott lenni a jackpot – tette hozzá Gácsér Béla.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi onkológián egyelőre nincs szükség várólistára

Másutt van, de a szegedi onkotherápiás klinikán nincs várólista: a rákos betegeket azonnal ellátják.… Tovább olvasom