Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Hajléktalan férfi aludt el a lopott autóban

Szeged - A járőrök ébresztették hétfőre virradó éjszaka azt a kocsiban alvó tolvajt, aki a gyanú szerint miután ellopta a Lada Samarát, egy parkoló autót is összetört vele.
A Szegedi Rendőrkapitányságra szombaton érkezett a bejelentés, mely szerint az egyik áruház parkolójából ismeretlen eltulajdonított egy ott lezárt Lada Samarát. A rendőrök a feljelentést követően elrendelték a jármű körözését. A kocsit végül mára virradó éjszaka látták meg a járőrök az Erős János utcában. Amikor közelebb mentek, maguk is meglepődtek, mivel a járműben egy férfi aludt. Felébresztették, majd igazoltatás alá vonták. Ekkor derült ki, hogy a 40 éves férfi hajléktalan, ezért éjszakázott az autóban - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének közleményében.

Szenti Szabolcs hadnagy arról számolt be, hogy a férfi szombaton az áruház parkolójában sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy egy padon felejtett valaki egy kulcscsomót. Megnyomta a slusszkulcs gombját, mire a Lada Samara jelzett. Megörült a nem várt szerencsének, magához vette a kocsit és nyomban fel is kereste vele pár ismerősét.

A délutáni órákban az egyik utcában tolatás közben nekiment egy ott parkoló másik járműnek. Betétlapot természetesen nem hagyott hátra, hanem nagy gázzal távozott a helyszínről. Vasárnap tovább használta a kocsit, majd megpihent, így találtak rá a rendőrök. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Olvasóink írták

 • 11. tulajdonosa 2009. augusztus 13. 16:14
  „Rendőr vagy L3oN1o7? Mert nagyon okosakat tudsz hozzá szólni. Szerintem te maradj csöndben. Jobb lessz mindenkinek.”
 • 10. L3oN1o7 2009. július 29. 12:38
  „Just!! Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Nem az utcai járőrök dolga hogy értesítsék a tulajdonost hanem a parancsnokoké. Tehát nem a kis utcai rendőrt kell ledegradálni.”
 • 9. Just 2009. július 28. 13:47
  „A tulajdonos nem szegedi. Ha nem lettek volna szegedi ismerősei, akkor mai napig nem kapott volna értesítést arról, hogy a személygépjárművét megtalálta a dicsőített rendőrség???”
 • 8. Just 2009. július 28. 12:01
  „Nagyon örülök, hogy a rendőrség ilyen hatékony! Valamint jó a kommunikáció a sajtó és a rendőrség között.
  Csak éppen azt felejtették el a kedves megtalálók, járőrök, hogy a gépkocsi tulajdonosát informálják a megtalálás tényéről!!!!! Már egész Szeged halotta a híreket, látták az emberek a képújságon! De a tulajdonos, aki meg becsületesen dolgozott aznap, őt nem értesítették!! és ez is biztos információ!!!”
 • 7. L3oN1o7 2009. július 27. 22:47
  „Mert hogy ugyanaz a járőrpár volt az, ezt is biztos forrásból tudom:-)))”
 • 6. L3oN1o7 2009. július 27. 22:43
  „Sok lesz ez már nekik. Vesztegetés is meg a körözött gépkocsi is:-))”
 • 5. L3oN1o7 2009. július 27. 22:41
  „Igen volt neki jogsija, biztos forrásból tudom:-)) Remélem a járőrök kapnak érte jutalmat ez így volna fer. Ha már dolgoztak és egy gépkocsi tulajdonosnak visszaszerezték az autóját akkor az volna a minimum hogy adjanak nekik valamiféle jutalmat. Persze ebben az esetben is a főnökök aratják a babérokat. Nekik meg be kell érni egy szimpla "szép volt fiúk" -al.”
 • 4. achilleus 2009. július 27. 14:23
  „Ez egy SZEGEDI Hír!!! /Jó lenne, ha a DM is lehozná, utána a beírást moderáhatja, ha gondolja. ;-)/
  "2009-07-27 13:07
  Megunták a kutyát, kidobták a taxiból
  Rendőrségi feljelentést tett egy állatvédő szervezet azt követően, hogy a hétvégén Szegeden több tanú szeme láttára kidobtak egy kutyát egy taxiból, majd magára hagyták - értesült a HavariaPress.
  Az eset vasárnap reggel történt a csongrádi megyeszékhely külterületén, ahol egy taxi lassított, majd egy öreg, beteg kutyát dobtak ki belőle. Feltehetően az állatot megunhatták, és nem akartak tovább költeni rá. Az eseményt azonban több állatbarát szemtanú is látta, akiknek a kocsi rendszámát is sikerült feljegyezniük. A kutyát az Orpheus Állatvédő Egyesület Ebrendészete vette magához, a szemtanúk pedig az ismert adatok alapján feljelentést tettek a rendőrségen. Amennyiben a rendőröknek sikerül azonosítaniuk az elkövetőt, az illetőt bűncselekmény miatt vonhatják felelősségre, amiért akár két év börtönbüntetés is kiszabható." - HírTV”
 • 3. timyci91 2009. július 27. 12:54
  „nem volt jogsija..:D rádio88ban hallottam.”
 • 2. joy 2009. július 27. 09:44
  „Jogsija volt?”
 • 1. rolee 2009. július 27. 09:31
  „A hülye ....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabad strandolás szemét és gaz között

Szeged - Vállalják a büntetést és a balesetveszélyt is az illegális szegedi szabad strandok vendégei. Körkép. Tovább olvasom