Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Hajszán Kitti és Haller János – párban civilben, színpadon

Szeged - A Szegedi Kortárs Balett Liszt-estjén ma és pénteken a civilben is egy párt alkotó Hajszán Kitti és Haller János táncolja Juronics Tamás Belső pokol című koreográfiáját.
A premiert táncoló Szarvas Krisztina és Czár Gergely után Hajszán Kitti és Haller János is bemutatkozik Juronics Tamás Belső pokol című darabjában. A közönség ma és pénteken láthatja a párt a nagyszínházban a Szegedi Kortárs Balett Inferno című Liszt-estjének második részében.

– Már lassan két éve egy pár vagyunk Kittivel, akivel a Mandarin próbái idején jöttük össze. Viharos előéletem miatt nem egyszerűen indult a kapcsolatunk, de ma már olyan életet élek, hogy elnyerjem Kitti bizalmát.
Hajszán Kitti és Haller János a Belső pokolban. Fotó: Dusha Béla
Hajszán Kitti és Haller János a Belső pokolban.
Fotó: Dusha Béla

A Belső pokolban nem nagyon kell játszanunk, sokszor az is elég, ha önmagunkat adjuk, és személyes érzelmeinket mutatjuk meg. Nekünk is voltak hullámvölgyeink, így vannak a férfi-nő kapcsolatról közös tapasztalataink. Párként sok szempontból könnyebb a dolgunk, ugyanakkor nehezebb a próbákon a konfliktust elkerülni – fogalmaz az együttes vezető táncosa, Haller János, aki azt is elmondta: négy héttel a premier előtt Kitti megsérült, részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.
Pihentetnie kellett a bokáját, kezelést is kapott. Mostanra rendbe jött, de néhány nap alatt kellett behozniuk a próbaidőszakban kimaradt heteket. A baj Johnnyt sem kerülte el, vállsérüléssel bajlódott a Dante-szimfónia próbáinak kezdetén, így eleinte nem tudott bekapcsolódni a tréningbe. Roberto Galvan mégis felkérte, legyen az egyik Dante a koreográfiájában. – Szeretnivaló, kellemes ember, sokat foglalkozott velünk, mindannyian rengeteget kaptunk tőle, jó volt vele dolgozni – mondja Johnny, aki azt is elárulta: élvezi, hogy mostanában sokat utazhat a társulattal. Felejthetetlen élménynek tartja az év eleji egyiptomi vendégszereplésüket – négy nappal később robbant ki Kairóban a forradalom...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyelet mindhalálig: a szegedi patikák fele évente kétszer éjjel is szolgál

47 szegedi gyógyszertár közül csak 25 kénytelen éjszakai ügyeletet adni. A két éve bevezetett forgó rendszer ellen nem tiltakoznak, csak dohognak a páciensek és az érintett kis patikák. Tovább olvasom