Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Halálos tolatás Csengelén

Tragédia történt szombaton délután Csengelén. Egy nyolcvannégy éves asszony – eddig tisztázatlan körülmények között – családja tolató személygépkocsija alatt lelte halálát.
A csengelei Pántlika út közvetlen közelében lévő tanya udvarából K. Sándor és családja szombat délután rokonlátogatóba indult a közeli Kistelekre, amikor megtörtént a baj. Fordjukkal tolattak ki a tanyáról, amikor az autó hátulja egyszer csak megemelkedett. Amikor kiszálltak, vették csak észre, hogy a nagymama a gépkocsi alá került.

– Egyszerűen érthetetlen számunkra, hogyan történhetett ez a szörnyű baleset – mondta a gépkocsit vezető, megtört családfő. – Indulás előtt a feleségem még visszament a pénztárcájáért, amikor kijött a házból, az édesanyja még ott ült a teraszon. Pár másodperc telt csak el, amíg elindultunk, és akkor következett be a tragédia.

– Édesanyám a nyolcvannegyedik életévében járt, voltak pillanatok, hogy nem volt teljesen magánál, és depresszió is gyötörte. Mostanában egyre többet beszélt a halálról, a gyerekeknek és nekünk is mondogatta, hogy „majd meglátjátok, mennyit sírtok majd, ha én már nem leszek", de mi nem vettük komolyan ezeket a szavakat – monda könnyeivel harcolva az áldozat, W. Mihályné leánya.

A család azonnal hívta a mentőket, akik hamarosan ki is érkeztek, de akkorra az idős asszony már elhunyt. A kiérkező mentősök többször próbálták újraéleszteni a nagymamát, sikertelenül.

K. Sándor és családja rendezett, jó körülmények között él az út melletti új családi házban. A nagymamát öt évvel ezelőtt vették magukhoz, szeretetben éltek. Az idős asszony folyamatos figyelmet igényelt, mivel már többször is kárt tett magában, testvérei is önkezűleg vetettek véget életüknek.

Ottjártunkkor a rendőrség még helyszínelt. Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő elmondta, szakértők bevonásával vizsgálják az ügyet.

Barna Krisztina

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csárdásozó tehenek a dómszínpadon

Guruló műtehenek csárdásoznak a Marica grófnő első jelenetében a szabadtérin. Az állatokat hat… Tovább olvasom