Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Halász Laura, a nyughatatlan szingli

Szende, szeretetre éhes tinilányként ismertük meg az első magyar kiszavazós valóságshow-ban, a Bárban. 2001 novemberében pajkos nyuszilányként mosolygott ránk a Playboy címlapján. Manapság sem merő unalom Halász Laura élete.
Több mint öt év telt el azóta, hogy Halász Laura ledobta magáról a ruháit: egy férfimagazin címlapján pózolt. Az akkori kihívó, barna hajkorona mára szőkére szelídült. A huszonnyolc éves nő manapság sem tagadja meg önmagát: igazi nyuszilány. A külsejében is folyton megújuló szépség viselte egyenesen, hullámosan, tépetten, frufruval, befonva és hátra simítva a haját.

Mint mondja, amolyan örök nyughatatlan: mindig új kihívásokat keres. Így van ez a munkájával és a magánéletében is. Az évek során számos munkalehetőséget kipróbált: feltűnt egy televíziós autós magazin háziasszonyaként, és egy olasz modellügynökségnek is segített. De sehol sem bírta huzamosabb ideig, továbbállt.

Extrém sportmagazint tervez

Sok fiatal lány mindent megadna, csakhogy képernyőre kerüljön. Laura a Bár után sem szakadt el a televíziózástól – egy autós magazin háziasszonya volt –, de egy idő után nem érezte sajátjának a műsort. – Nem volt nagy kihívás egy blue box előtt tizenöt mondatot bemagolni. Képtelenség volt megmutatni az egyéniségemet – árulta el Laura, aki több producernél is megfordult már saját műsortervével, egy extrém sportmagazinnal.

– Szinte évente váltok munkahelyet. Nyughatatlan típus vagyok. Valamennyi munkámat szerettem, de egy idő után mindegyikbe belefáradtam – mondta a szinglik életét élő nő. Laura nem tagadta, többször futott vakvágányra. Azt már csak halkan tette hozzá, hogy irigyli azokat, akik ugyanarról a helyről mennek nyugdíjba, ahol annak idején elkezdték a dolgos hétköznapjaikat. Laura szerint az egész élete rendszertelen. – Egyetlen biztos pont van a mindennapjaimban: reggel felkelek, s este lefekszem. Ennyi – árulta el az ikrek csillagjegyében született nő. Laurát az extrém sportok csábítják el leginkább. Kipróbálta már a snowboardot és a lovaglást is, de számára a levegő meghódítása a legnagyobb kihívás. A hagyományos kisrepülő mellett a vitorlázó- és a sárkányrepülőt is kipróbálta, sőt helikopterre is felszállt.

Hogyan tekint vissza az elmúlt hét évre? – A „báros" Laura egy feszült csaj volt. Ma már sokkal lazább és magabiztosabb vagyok. A playboyos fotókat egy percig sem bántam meg, bármikor újra belevágnék. Sokak számára titokzatosnak tűnhetek, pedig mindenre nyitott vagyok. Szeretném, ha az emberek nem a múltamra, hanem rám lennének kíváncsiak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétmaffia érdeke lehet a gyújtogatás

Alig három óra alatt sikerült eloltani a tüzet a sándorfalvi úti központi hulladéklerakó telepen. A… Tovább olvasom