Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Halló! Halló! - hallgassa meg a bombával fenyegető nénit

Szeged - Női hang hívta december 19-én 10 óra 30 perckor a rendőrséget, miszerint bombát helyeztek el a Nagyáruházban. A területet lezárták, a környéket kiürítették. Hallgassa meg annak a hangját, aki mindezt okozta!
December 19-én a többszintes lakóházból kiköltöztették a lakókat, bezárt a pénzintézet, a Nagyáruházból minden üzletet kiürítettek, akárcsak a Vám- és pénzügyőrség hivatalát. Körben kordonnal zárták le a területet. A bejelentés 10 óra 30 perckor érkezett a rendőrségre.

Ezúttal egy nő fenyegetett bombával. Az mondta: egy bomba van elhelyezve a Nagyáruházban. A diszpécser lélekjelenlétének köszönhetően nem is egyszer mondta. Hallgassa meg, küldje el ismerőseinek, készítsen belőle csengőhangot, és ismerje fel! Százezer forint ütheti a markát.

Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. szeged1 2008. december 28. 10:30
  „Állítólag adtak személyleírást a telefonfülkével szemben lévő üzletböl. Miért nincs leközölve. Könnyebb lenne a be azonosítás. Nem? Szeretném el olvasni, mi előtt a képet le adom”
 • 41. szeged1 2008. december 28. 09:53
  „Azonnal szeretném felvenni a kapcsolatot a szerkesztővel. Hogy lehet? Szeretnék egy fényképet el juttatni az illetékeshez.A hang gazdája.Várom most .”
 • 40. kobold 2008. december 27. 19:45
  „flexsnake: a modorodon változtatni kellene, mert lehet hogy eljön az idő
  /reméljük hamarosan/ amikor ijenek miatt lessz lezárva az utca,mint te.
  Ez nem azt jelenti , hogy egyet értek az ilyen bombás viccekkel.
  nagyon sok embernek okoznak kellemetlenségeket.”
 • 39. Tralala 2008. december 27. 14:33
  „azért mert valaki öreg (50 vagy 60 éves) még nem lesz különb azoknál a fiataloknál akikre ráhívja egyfeszt a rendőrséget mert ittasan vannak a háza előtt este, vagy akiket dobál meg ütöget a buszon a táskájával!!!
  szóval ennyit arról, hogy csak a fiatalok a "bűnözők"....”
 • 38. Kusza 2008. december 25. 11:58
  „Véleményem szerint ez a "hölgy" megbízásból - esetleg anyagi juttatás miatt - telefonál. Semmi meggyőződés nem volt a hangjában. Nem heccelődött és nem látott Ő semmit, csak betanított papagájként ismételt. Nem ártana elbeszélgetni vele, mert nem fogják fel akik ilyet tesznek, hogy milyen anyagi és emberi vonzata van ezeknek a téves és figyelmen kívül nem hagyható bejelentéseknek. Mindenképpen kártérítésre kötelezném visszatartó erőként, mások okulására is.”
 • 37. Mil 2008. december 24. 09:38
  „Úristen, hát ezek valami büdös buckalakó tajt parasztok hang alapján. Sztem nem kéne komolyan venni.
  Bár én arra gondolok, hogy ezek előre felvett hangok,amiket valaki lejátszott a fülkében. Nem gondolom, hogy az 50-60 éves mami nekiáll telefonálgatni..”
 • 36. flexsnake 2008. december 23. 15:50
  „Mikor lesz már a rendőrségen callcenter?
  -Ha bombát akar bejelenteni nyomja meg az 1-es gombot.
  -Ha Szegedi a bomba akkor ismét egyes gomb.
  -Köszönjük, a járőr megérkezéséig tartsa a vonalat :D
  Nagyon remélem hogy amint összefogdossák ezeket a nyomorékokat, odadobják a bíráknak és megkapják a maximumot letöltendőre.A fasz kivan hogy nem lehet semerre sem menni a városban mert naponta valamit le kell zárne ezek a parasztgecik miatt.”
 • 35. jutka0202 2008. december 23. 15:02
  „Most Őszintén,ki volt az a nagyon okos aki ezt kitalálta,hogy majd ezen hangfelvétel alapján bárki is felismeri hogy kinek a hangja ez????Nevetséges!!!Még a saját rokonai ismerősei sem(feltéve ha van az illetőnek)-ismerné meg ezt a hangot!!!:):)A Rendőrségnek fel kellene szerelkeznie olyan műszaki berendezésekkel,amivel ezeket azonnal be tudják mérni,és nem csak a filmekben vannak ilyen berendezések!!!Csak,itt Magyarországon mindenre telik-futja,-de az ilyen esetek kiszűréséhez szükséges szerkezetre és sok-sok egyéb másra,amit még lehetne sorolni.....”
 • 34. SP 2008. december 23. 11:50
  „Még annyit a bombához, hogy bárki szövegét át lehet szerkeszteni, úgy hogy a hangfelvételen egész mást beszél, mint amit valójában mondott. A legtöbbet az idősödő hölgyek beszélnek, így nem nagy esemény átválogatni és más mondanivalóra alakítani.”
 • 33. SP 2008. december 23. 11:28
  „Pl: A pszichiátriai intézeteket eladják a betegek feje fölül. Kezeletlenül, hajléktalanul több szaladgál az országban. Meglehet, hogy 1 beteg a beteg.
  Az üzleti konkurencia harcba minden eszközt bele fér. Nemhogy bonban sincs, de még pukkantyú sem pukkan.
  Esetleg a pajzs nevű éles gyakorlat zajlik a szakcsoport részéről.”
 • 32. bo 2008. december 23. 11:14
  „Szerintem mezei bunkó diákcsíny! Az elkövetők taknyos kölykök akik fizettek a homelessnek két fröccsöt, aztán jót röhögtek rajta! Javasolnám a szlovák rendőrség -itthon brutálisnak mondott- módszerét!”
 • 31. stratus 2008. december 23. 09:46
  „A diszpécser előtt már a telefonáló helyzetének kellene megjelenni. Ahogy a bomba szó elhangzik már startolhat a legközelebbi járőr. Utcát lezárni, igazoltatás. Ha lenne ilyen helyeken térfigyelő még könnyebb lehet a beazonosítás. Csak az ötven feletti fogatlan mamikat kell kikapni a tömegből.”
 • 30. Sebus 2008. december 23. 08:54
  „Köszönöm FaciaNegra! Keveslem a 2 évet!

  Vadlab!A hívos 32 másoperces volt.Ha meghallgatod a fogatlan mamit , akkor a zöld csíknál látod!A törvényeink semmit sem érnek.Mindenhol vannak kis kapuk ahol át- vagy ki lehet bújni.3 perc sok idő!Addig simán eltünik a helyről, főleg ha a közelben is lakik vagy netán a közelben van lélekmelegítő.”
 • 29. gabianya 2008. december 23. 08:34
  „Micsoda új divat van Magyarországon:))Mindenki bombával fenyegetőzik.Úgylátszik nagyon sokan ráérnek.Én a néni bugyijába raknák bombát:)).A kocsmábol kifelejövet milyen jó szórakozás az alkeszeknek.”
 • 28. Martynko 2008. december 22. 21:33
  „Több füle van mint foga ez írtó jóó.. én a kocsmák környékén keresném.. a részeg beszél így .”
 • 27. vadlab 2008. december 22. 20:59
  „Sebus - Szerinted mennyi ideig tartott a hívás? De ez ebben az esetben lényegtelen! Vezetékesről ment a hívás. Az ügyeletes előtt meg megjelenik a telószám, már csak az onlájn tudakozóba kell bepötyögni a számot, az meg kiköpi a fülke helyét.
  Ha mobilról hívod és a számküldést kikapcsolod, akkor is kiirja az ügyeletesnek a számot, tehát nem lehet elrejteni. A pozíció megállapitáshoz elég bőven 1 perc, a kiértékelés is kb 2 percet vesz igénybe. Ha mozog a cél vagy nagy a tömeg akkor reménytelen.

  E büntetés tarifáját nem tudom, de azt tudom hogy kevesebbet kap érte mint amennyit én adnék egy ilyen szerencsétlennek! Valaki írta a kikalodázást a Széchenyi Térre, ez jó ötletnek tűnik! Akkor minden ember láthatná és akár képébe is lehetne kö***.
  De ha elkapják sajnos a törvény őt védi, igy több joga lesz mint a sok meghurcolt, kellemetlenségbe hozott embernek!
  Ezért nem jók a törvényeink! Sajnos a bűnözőknek több joguk van! Nekünk becsületeseknek meg csak kötelességeink!”
 • 26. FaciaNegra 2008. december 22. 20:52
  „Sebus-nak:

  A hivastol szamitott 3 perc mulva meg van a hely, de ennyi idö alatt eltünik a hivo (sajnos)!
  A büntetes: max. 2 ev börtön.
  (Egy rendörismeröstöl hallottam).

  Üdv.”
 • 25. Sebus 2008. december 22. 20:27
  „Szerintem egy 45-55 éves kis termetű, alacsony nő lehet.Ja és hang alapján több füle lehet,mint foga!A "z" betűt nagyon furán ejti ki.Egy ilyen nem nézi a fórumot.Azt se tudja mi az.Bizonyára valamivel lefezetik az embereket és ezért hívják a rendőrséget.Valaki megtudná mondani,hogy mennyi idő kellene ahhoz,hogy bemérjék a hívót?És mi az a büntetés amit kaphat egy ilyen "viccekért"!”
 • 24. Ukuku 2008. december 22. 20:06
  „Hang alapján ez egy debil lehet. Remélem elkapják végre. Egy jó verés majd rájuk férne!”
 • 23. tüsök 2008. december 22. 19:23
  „vau
  Nem is elvetendő amit írtál.Kérdés, hogy lehetne elkapni. csoport aki megbízta ezeket, lehet egyet ért a vasútassztrájkal is?”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pulykát, káposztát, szaloncukrot vettek a Mars téren

Szeged - Biciklire erősített fenyők, terjedelmes bevásárlólisták és sorok, halra, savanyúságra,… Tovább olvasom