Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Hamburgerfalás a Rádió Plusszal

Szeged - Őrületes tervvel állt elő a Rádió Plusz és az egyik szegedi hamburgeres csapata.
Be kívánták bizonyítani Szegednek, hogy olyan hatalmas a büfében kapható szendvics, hogy képtelenség megenni egy csöppenés vagy bárminemű veszteség nélkül az ételt.

A rádiósok négy teljes órán keresztül keresték a
város legdörzsöltebb hamburgerfalóját. Egymásnak adták a kilincset a vállalkozó kedvű rádióhallgatók az "ingyen-hambi" reményében, hiszen, aki egy az egyben legyűrte a finomságokat a ház vendége volt.


A kezdeti balsikerek után, akár többszöri próbálkozásra is, de lassacskán sikerült a jelenlévőknek elsajátítani az óriásszendvicsek abszolút foltmentes elfogyasztási módszerét. Nemek arányában nincs különbség, férfi és nő egyaránt ügyesen tud falni, ha versenyről van szó.

Mindenesetre valamennyi résztvevő konstatálta: Habár sokan sikerrel vették a feladatot, ha nem ilyen precizitással fogyasztanak, a tálca nem maradt volna üresen, hiszen valóban fejedelmi adagot mértek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aki a pénzért jön, hamar meggondolja magát

Szeged - Sokan jelentkeznek nevelőszülőnek a válság miatt, a jó pénz reményében – adta hírül az egyik televízió. Ám épp ezek az emberek gondolják meg magukat a leghamarabb a gyermekvédelmi szolgálat szerint.

Tovább olvasom