Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Hármas konzorcium építi tovább a szegedi fürdőt

Szeged - Nettó 3,5 milliárd forintos ajánlattal a három tagú Szeged-Fürdő 2. Konzorcium nyerte el az Újszegedi Fürdőkomplexum fejlesztésének harmadik ütemére kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A pályázatot a Ligetfürdő Kft. írta ki; a feladat szerkezetkész, új, korszerű fürdőépület továbbépítése, benne sportolási, wellness és egészségügyi szolgáltatásokat biztosító részlegekkel. Része a munkának öltöző, szolgáltató épületek és belső gépkocsi parkolók létesítése, összesen bruttó 26,5 ezer négyzetméter területtel, továbbá el kell bontani két épületet.

A két ajánlattevő közül a Szeged-Fürdő 2. Konzorcium lett a nyertes, amelynek a tagjai: a Sky-Builder Építőipari Zrt., a Szeviép Zrt., valamint a Ferroép Zrt. A vállalási ár nettó 3 milliárd 498 millió 538 ezer 29 forint. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, az értékelésnél az ár és a befejezési határidő esett latba legnagyobb súllyal.

A fürdő a Dél-Alföldi Operatív Program versenyképes turisztikai termék- és attrakciófejlesztés keretében - mint kiemelt projekt - részesül uniós támogatásban.

Olvasóink írták

  • 3. katuska1955 2009. szeptember 24. 17:13
    „3.rozator A cica gondolta volna, hogy milyen hülyének nézed a többieket!!!! Lehet azért, hogy majd valaki megköszöni a tájékoztatásodat, aki 3 éve hírek nélkül él mondjuk egy lakatlan szigeten!!!!!!!!!!!!”
  • 2. rozator 2009. szeptember 23. 23:22
    „Tehát a két ajánlattevőből az egyik (háromtagú) nyert. A gyengébbek kedvéért....”
  • 1. katuska1955 2009. szeptember 23. 21:21
    „Tehát a kettő ajánlattevőből három nyert...........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermek- és fiatalkorú rablókat fogtak Szegeden

Szeged - Fiatalkorú és gyermekkorú rablókat fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság járőre kedden. Tovább olvasom