Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Harrach az adóról

A családok, a nyugdíjasok és a fogyatékkal élők helyzete is romlott az elmúlt négy évben – jelentette ki Harrach Péter, az Országgyűlés alelnöke tegnapi szegedi sajtótájékoztatóján.
A családok, a nyugdíjasok és a fogyatékkal élők helyzete is romlott az elmúlt négy évben – jelentette ki Harrach Péter, az Országgyűlés alelnöke tegnapi szegedi sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus szerint a mostani kormány elhibázott lépése volt a családi adókedvezmény megszüntetése és a gyermekvédelmi támogatás megvonása. – A jelenlegi családtámogatási rendszer alapján a gazdagok és a munkakerülők ugyanannyi juttatásban részesülnek, mint a szegények és a dolgozók.

A Fidesz egy családbarát adórendszert kíván bevezetni, ami figyelembe venné az eltartott gyerekek, idős szülők és a fogyatékkal élő hozzátartozók számát. Ezek a családok kevesebb adót fognak fizetni – jelentette ki Harrach Péter. – Amíg Nyugat-Európában az átlagnyugdíj 1100 euró, a magyar nyugdíjasok havonta 250 eurót kapnak. Ezért fogjuk bevezetni a 14. havi nyugdíjat – jelentette ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kálló nem jelölt

Nem indulhat a megyei 3-as választókerületben Kálló Gábor, a Zöldek Pártja szegedi képviselőjelöltje… Tovább olvasom