Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Harry Potter meséjéből érkezett az eljegyzési gyűrű a Szent István téri víztoronyba - fotók

A Harry Potterből jól ismert cikesz repítette a szegedi víztorony tetejére az eljegyzési gyűrűt. Varázslatos leánykérés!

Nagyon meglepődhetett Réka - párjával együtt nem a valódi nevükön szerepelnek a BorsOnline cikkében -, amikor a szegedi Szent István téren lévő víztorony tetején állt szerelmével, akivel négy éve alkotnak egy párt. Egy felé közelítő drónról lógott le ugyanis egy cikesz, aminek a belseje nem akármilyen eljegyzési gyűrűt rejtett. Az ékszer is a filmből jól ismert aranycikesz formájára készült el, aminek a friss menyasszony nagyon örült, mivel nagy Harry Potter-rajongó. Az ötlet Sanyitól, a vőlegénytől származott - nevét szintén megváltoztattuk -, a megvalósításban egyik videovágó barátja, Szabó András segített kollégáival, Tsereteli Otar és Ács Adrián drónpilótákkal.

Ebben a gömbben érkezett a gyűrű a víztorony tetejére. Fotók: BorsOnline
Ebben a gömbben érkezett a gyűrű a víztorony tetejére. Fotók: BorsOnline


– Nem volt egyszerű megvalósítani, mivel két drón ment egymás mögött. Az egyik szállította magát az eljegyzési gyűrűt, a mögötte lévő pedig felvette az egész jelenetet. Nagyon nagy kihívás volt összehangolni a mozgásukat, főleg úgy, hogy az egész egyetlen pillanat volt – avatta be a kulisszatitkokba a Borsot András. Réka az utolsó pillanatig nem sejtette, mire készül párja. Egyedül a lány szülei tudtak a leánykérésről. Ők a gyűrűhúzásig elbújtak, elsőként gratuláltak az eljegyzéshez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Máris torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőkön

Máris torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőkön
A röszkei autópálya-átkelőnél kilépő oldalon háromórás a várakozás, a Magyarországra tartó… Tovább olvasom