Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Hasba szúrtak egy 39 éves pesti férfit

Szeged - Hasba döftek, és életveszélyesen megsebesítettek egy 39 éves budapesti férfit csütörtök délután egy szegedi panzióban. A három támadó közül kettőt elfogtak a rendőrök.
Anyagi jellegű vitába keveredett egy háromfős társaság csütörtök délután egy 39 éves budapesti férfival az egyik szegedi panzió földszinti éttermében. A férfi a panzióban lakott; szóváltás közben a háromfős társaság egyik tagja kést rántott, hasba szúrta az ott lakó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Információink szerint a sértett egy ablakcserével is foglalkozó fővárosi kft. munkatársa, aki kollégáival azért jött Szegedre, hogy előrendeléseket vegyen fel. – Egy idősebb nőtől is foglalót vettek fel, akinek valószínűleg a hozzátartozói jelentek meg csütörtök délután a panzióban. Azt mondták a férfinak, hogy 15 percet kap a pénz visszaadására – mesélte a panzió névtelenséget kérő vezetője.

A 39 éves férfi nem tudta visszaadni az előleget, mert a pénz a főnökénél volt, aki éppen aznap utazott vissza a fővárosba. – Ezután szó szót követett, majd ketten leteperték a fiút. Az egyikük elővett egy hosszú kést, és oldalba szúrta a vendégünket – mesélte a panziótulajdonos.
„Takarítsd fel a vért magad után, addig nem megyünk el" – rivalltak rá a támadók a megszúrt férfira. Az áldozat erre nem volt hajlandó, s mivel időközben a személyzet a mentőket is értesítette, a tettesek jobbnak látták kereket oldani.

– Egy 2-3 centis vágás volt a férfi oldalán, ami első látásra nem tűnt súlyosnak. A szúrás után még jó tíz percig vitatkoztak egymással a felek. Csak később tudtuk meg, hogy a döfés létfontosságú szervet is ért – mesélte a panzió vezetője.

A rendőrök néhány óra múlva két gyanúsítottat – apát és fiát – vettek őrizetbe, a harmadik elkövetőt még keresik. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 6. Mexi 2010. március 12. 13:57
  „Ez így van flex..Ez emberölési kísérlet. Életveszélyes fenyegetés....ráadásul fegyver a szájba....kész terror.
  Egy volt rendészeti vezető, az egyik önkormányzati cégnél "cserben" hagyta kollégáját,aki szintén ´sáros´ (ittasan elkövetett halálos gázolásért ítélték el), így most ő viszi a rendészetet.”
 • 5. flexsnake 2010. január 18. 07:23
  „4. ha ez neked örm akkor naponta beírom hoogy embert megpusziltak, megöleltek csak tudod az nem hír :)

  Ez meg nem életveszélyt okozó testi sértés hanem emeberölési kísérlet. Minden ügyet így kell vizsgálni az elkövetők mindegyikét pedig kivégezni nyilvánosan. Nincs mese, rendőrbírókat kell alkalmazni akik a helyszínen ki is végezhetik az elkövetőket. Itt egy éven belül nem lehet kilépni az utcára mert egymást fogják ölni. Ha nincs kemény törvény akkor le van szarva az egész.”
 • 4. kiezte 2010. január 17. 23:20
  „De amugy mostanába szegeden csak ieneket lehet hallani h megkéseltek 1 embert megvertek 1 embert kiraboltak 1 embert meg ienek...:S:S”
 • 3. odysseus 2010. január 17. 14:18
  „Egyes emberek egészen furcsa formáját választják a hivatalos ügyek intézésének Magyarországon. A svédektől egészen biztosan tanulhatnának kulturáltságot...

  Jobbulást a sértett embernek.”
 • 2. Apollo 2010. január 16. 23:09
  „""a svédek lehetett a baj biztosan.""

  Ez meg milyen mondat ? Arról nem is beszélve, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük.

  De ha Svéd vagy, akkor nem csodálkozom.”
 • 1. benq 2010. január 16. 09:50
  „a svédek lehetett a baj biztosan.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fakanál-születésnap

Szatymaz - Egyéves születésnapját ünnepli a szatymazi fakanálklub. Tovább olvasom