Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Határsértők

Röszke - Szinte mindennapossá vált az utóbbi időben, hogy illegális határátlépőket fognak a megyében. Illegálisan jött Magyarországra az az albán férfi, aki két gyermekével együtt Svédországba szeretett volna eljutni. Skandinávia helyett azonban csak Röszkéig jutottak, ahol szerda késő este fogták el őket a szegedi határrendészek.
Ásotthalom külterületen egy szerb családot, két felnőttet és három gyermeket fogtak csütörtök este a járőrök, késő este pedig Röszkén két koszovói férfit.

Tegnap, pénteken hajnalban az M5-ös autópályán kaptak el 3 koszovói állampolgárt: a zöldhatáron át érkeztek hazánkba, és a főváros felé bandukoltak.

A Mórahalmot és Röszkét összekötő úton délelőtt egy népes csoport akadt horogra: a 9 koszovói albán.

A szegedi Mars téren szintén két koszovóit fogtak, akik jogtalanul tartózkodtak hazánkban. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Olvasóink írták

  • 1. mindegy ki vagyok, nem? 2008. szeptember 20. 09:55
    „Kit érdekel, hogy hány embert és mikor???? Állandóan a htárőrséget favorizáljuk? Mi értelme. Egyrakás..az. Ezzel próbálunk meg nagyok lenni, hogy minden nap lehozzuk ide, hogy hányat, mikor, kit...neve, címe, útlevélszáma is kellene, nem? Vagy ez fizetett kampányreklám, hogy tudjuk esetleg ér is valamit a határőrség??? Kaki az egész akkor is!!! Ne a határsértőt kapják el, hanem a csempészárúkat, amik ezalatt ki és be juznak az országba!!! Hagyjunk már fel a határsértős cikkírogatással!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy László hétvégéje: fia esküvőjén ünnepel

Szeged - Jeles és ismert személyiségeket kérdezünk sorozatunkban arról, milyen programot választanak… Tovább olvasom