Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Határtalan 7 fiataloknak

Határtalan 7 címmel európai ifjúsági hetet rendez az Európai Bizottság december 5. és 11. között. Ez idő alatt Brüsszelben és a tagállamokban is rendezvények várják az érdeklődőket.
Határtalan 7 címmel európai ifjúsági hetet rendez az Európai Bizottság december 5. és 11. között. Ez idő alatt Brüsszelben és a tagállamokban is rendezvények várják az érdeklődőket. Térségünkben a Mobilitás Dél-alföldi Regionális Iroda (Dariszi) a koordinátor. A Szegeden rendezett programok ma és kedden zajlanak. Ma többek között az ötéves Darisziról nyílik 10 órakor kiállítás a szervezet Dózsa György utcai székhelyén, közös falfestést szerveznek a Sub-Art Egyesület képzőművészeivel, a Szeged Ifjúsági Házban 14 órától középiskolásoknak rendeznek uniós vetélkedőt, illetve szegedi fiatalokkal a Lakótársat keresünk című film kapcsán a toleranciáról beszélgetnek.

A Határtalan 7 során lesz még kerekasztal-beszélgetés a hálózatépítésről, szó lesz a határ menti ifjúsági együttműködésekről. Kedden 16 órától a Tamási Áron Klubban régiós ifjúsági médiatalálkozóra kerül sor középiskolás rádiósokkal, tévésekkel, diákújságírókkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy cég adott két ajánlatot a tenderen

Négy cég két ajánlatot nyújtott be a szegedi busztenderre, amelynek tegnap járt le a határideje. Tovább olvasom