Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Hatezer látogató a Hangárban

Az év első kiállítását rendezték meg Szegeden a Hangár Expo és Konferencia-központban. A négynapos rendezvényt hatezren tekintették meg. A hónap végén sportautó- és tuningkiállítás, illetve utazási börze lesz ugyanitt.
A szervezők húzása bejött. Tavaly úgy döntöttek a Hangár Expo és Konferencia-központ munkatársai, hogy idén a Szeged Expót és a Lakás és ház építőipari szakkiállítást együtt rendezik meg. A tegnapi zárás után elégedetten csukták be az ajtót az utolsó vendég után. A négynapos szegedi eseményt hatezren tekintették meg. A kiállítást a főszervező, ifj. Gellért Ákos értékelte:

– Jó ötlet volt társítani a rendezvényeket. Különösen a csütörtöki és szombati nap volt a látogatott, ekkor érkezett a legtöbb vendég. Hetven kiállító mutatta meg magát, közel háromezer négyzetméteren lehetett nézelődni. Az elkövetkező hetekben felgyorsulnak az események. Március 25-én és 26-án sportautó- és tuningkiállítás lesz a Hangárban. Különleges gépjárművek érkeznek hozzánk. A Halálos iram és a Tolvaj tempó című filmek kocsijai mutatkoznak be a szegedi közönségnek. Közel 150 autó szerepel a kiállításon. Március 31-étől április 2-áig pedig az évek óta nagy sikerrel zajló Utazás kiállításra kerül sor. Aki még nem tervezte el, hogy merre utazik a nyáron, annak érdemes lesz ellátogatni a Kereskedő közbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kis pártok szerint a nagyok elvitték előlük a szelvényeket

Hódmezővásárhelyen száll harcba a legtöbb képviselőjelölt az országgyűlési választásokon – a… Tovább olvasom