Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Hatszáz új utcanévtábla Szegeden

Szeged - Idén is hárommillió forintot fordít a város utcanévtábláira a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. - felújítják, megtisztítják, a hiányzókat és az új közterekét pedig legyártatják.

Ebben az évben is hárommillió forintot fordít Szeged utcanévtábláira a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. - felújítják, megtisztítják, a hiányzókat és az új közterekét pedig legyártatják.

A helyszínelést városrészenként követi karbantartás, közben az egyedi bejelentéseket is kivizsgálják. A társaság idén összesen hatszáz új táblát szereltet fel Alsóvároson, Tápén, holnaptól pedig Új-Petőfitelepen tábláznak.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a másnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

  • 2. söprű 2007. november 22. 18:35
    „Akkor épp ideje lenne megváltoztatni a Fürst Sándor és egyéb gazemberekről elnevezett utcákat! Eddig úgyis pénzhiányra panaszkodtak a "városatyák"!”
  • 1. czegus 2007. november 22. 14:48
    „Hoppá! valami meglepő, észrevették a hiányukat, vagy egy agilis ügyintéző került a megfelelő helyre. Gratula. De akkor mostmár hajrá, legyen mindenütt névtábla illetve számtábla. Csak műanyagból, mert a szemfüles fémtolvajok, elkezdik járni az utcákat és bizony szigorúan "ellenőrizni" fognak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsony előtt jelenik meg második szakácskönyvünk

Szeged - December második hetében már kezünkbe is vehetjük a Délmagyarország és a Délvilág második szakácskönyvét, ugyanis néhány napja nyomdába küldtük a több mint kétszáz oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált kötetet, amit már meg is lehet rendelni. Tovább olvasom