Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Hétfőn is a vasárnapi viharkárokat számolták fel a tűzoltók

A hét első napján további huszonegy lakossági bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre.
A szentesi és a csongrádi tűzoltók hétfőn délelőtt folytatták az előző napi viharkárok felszámolását. Vasárnap huszonkettő, hétfőn további huszonegy bejelentés érkezett a szegedi főügyeletre a vihar okozta károkkal kapcsolatban.

A legtöbb helyen leszakadt faágak, kidőlt fák veszélyeztették a gyalogosok és az autósok biztonságát. Egy csongrádi tanyán a villanyvezetékekre dőlt egy fa, a szentesi Erzsébet téren több méteres magasságban lógott egy letört, nagy méretű faág.

A szentesi tévétorony kötelére is rádőlt egy több mint tíz méter magas nyárfa, a Csongrád-Bokrosra vezető úton pedig egy, a földből gyökerestől kifordult akác okozott fennakadásokat a forgalomban. A gyors műszaki mentéseknek is köszönhetően személyi sérülés egyik esetben sem történt - olvastuk a katasztrófavédelem honlapján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakállas az új bagoly - új lakó érkezett a Szegedi Vadasparkba

Szakállas az új bagoly - új lakó érkezett a Szegedi Vadasparkba
Finnországból, repülővel érkezett a Szegedi Vadaspark új lakója, egy nőstény szakállas bagoly. A ragadozó madár nem lesz egyedül szegedi rezidenciájában, mert már él itt egy testvérpár a fajból. Tovább olvasom