Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Hétfőtől jön az édes vétkezés

Igazi dolce vita kezdődik hétfőtől a Frappéban, ahol az Édes Napok keretében sütit, palacsintát, mindenféle édességet-nyalánkságot kínálunk az alkalmazás felhasználóinak - természetesen kedvezményes áron.
Egy jó krémes, egy hatalmas palacsinta, egy finom tejberizs? Ki kéri? Hétfőtől egy csokor olyan akcióval lepjük meg a Frappésokat, amelyek segítenek megédesíteni a hétköznapokat. A bűnbeesésig van még pár nap, addig is itt vannak a jelenlegi akciók: https://frappeguide.hu/akcio/szeged
 

Persze a hétvége is lehet hasonlóan jó – itt vannak a részletek program-ügyileg:

Ma a Spirit Bárclubban mulatság veszi kezdetét 21 órától. A Gera Fivérek várják a táncoslábúakat. A Hungiban 22 órától Rúzsparty lesz, egészen biztos, hogy reggelig tart a duhajkodás. A JATE Klubban Ludmilla és Palotai állnak a lemezjátszók mögé 23 órától.

Holnap salsával lehet bemelegíteni az éjszakai Weekend Madness-re szintén a JATE Klubban 20 órától. A Spiritben a Kőrösy Szalagavató afterparty 22 órakor startol. A Hungiban mindenki azon igyekszik, hogy a szesztilalmat feloldja, a kezdési időpont 22 óra.

Buli hétfőn is lesz: a JATE Klubban Szemeszternyitó party kezdődik 22 órától, február 2-án Pezsgőpartyba várja a közönséget a Hungi. Másnap ingyenes rocky tánctanítást hirdet a JATE Klub. A Hungiban pedig Pasim nincs itthon sokat sejtető fantázianévvel lehet szórakozást keresni.

Koncert tekintetében ma 20 órától Sonic Temple és Köménymag koncerteken lehet élvezni a „rákenrollt" az IH-ban. Aki csúszkálni akar, a jégdiscoban megint megteheti ma 19.30-tól. Holnap Kolbászmesterek versenyét rendezik meg Szőregen a helyi művelődési központban, a kezdés 9 óra.

Ismét lesz gyermek- és felnőtt palotaséta a REÖK palotában. A gyerekek kezdenek 10.15-kor. A Tájházi Kincskeresőben ezúttal PET palack kupakokból lehet hűtőmágneseket készíteni. A helyszín az Alsóvárosi Tájház, a kezdés: 10 óra. Ugyanitt, 14 órától a nők figyelmét kérik. A Fonó Napok keretében textilfestés és meseterápiás foglalkozás lesz számukra.

Februárban mutatják be a Kazamatákat a Kisszínházban Máté Gábor rendezésében. Ennek kapcsán közönségtalálkozó lesz a rendezővel és a stábbal február 1-én 16.30-tól a Somogyi Könyvtárban. Másnap a Vadasparkban 10 órától kezdődik a Medveles. Kiderül, milyen hosszú lesz a tél és mikor érkezik meg a várva várt tavasz.

Még több program itt: https://frappeguide.hu/program/szeged

Így töltsük le a Frappét! 

1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.
2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.
3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a https://frappeguide.hu/frappe-app-letoltese​ oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Téglát dobált az utcán, rugdalta a közjegyzői iroda ajtaját - előzetesbe kerülhet

Téglát dobált az utcán, rugdalta a közjegyzői iroda ajtaját - előzetesbe kerülhet
Január 23-án a déli órákban érezte szükségét annak, hogy így vezesse le a feszültséget. Mivel… Tovább olvasom