Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Hétvégén éjjeli útzár lesz a Sándorfalvi úton

Szeged – November 19-én és 20-án a vasúti pálya javítása miatt két éjszakára, este 7 és reggel 5 óra között teljes szélességében lezárják a Sándorfalvára vezető 4519-es számú utat. Kerülni az M43-ason lehet.
– A Szeged közelében lévő 4519-es, azaz a Sándorfalvi úton lévő vasúti átjáró kétéjszakás, teljes útzárral járó síncseréjét november 19-én, szombaton este 7 órakor kezdjük. A teljes útzárat vasárnap reggel 5 órakor feloldjuk, viszont még aznap, november 20-án este 7-től reggel 5-ig ismét nem lehet majd áthajtani a vasúti átjárón. Javítjuk a síneket, újraasztalfaltozzuk a kereszteződést: zökkenőmentesebb lesz az áthaladás – közölte a felújítást végző Szentesi Vasútépítő Kft.
Hozzátették, a teljes útzár idejére az Állami Autópályakezelő Zrt. díjmentességet biztosít az M43-ason Sándorfalva felé igyekvőknek. Szegedről az 5-ös vagy a 47-es úton, az autópályát érintve lehet péntek és szombat éjjel Sándorfalvát, Dócot vagy éppen Ópusztaszert megközelíteni.

A kétéjszakás teljes útzárat követően, a burkolat befejezése miatt november 21-én hétfőn reggel 8 órától délután 4 óráig félpályás útzárra lehet számítani a Sándorfalvi úti vasúti átjárónál.

A javítások idejére ideiglenesen kihelyezett táblák, jelzőőrök segítik a közlekedőket, az esetleges kellemetlenségek miatt a Szentesi Vasútépítő Kft. az utazók türelmét kéri.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtalálták a felrobbantott szegedi vasúti híd egyik pillérjét

Parkosítási munkák során megtalálták az 1944-ben felrobbantott szegedi vasúti híd egyik pillérét. Tovább olvasom