Délmagyar logó

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 20°C | 28°C Még több cikk.

Hiányzó csempék, kiálló csavarok a sportuszodában

Balesetveszélyes a törött csempék és kiálló csavarok között lavírozni a sportuszodában - kereste fel lapunkat ezzel egy szülő. Megnéztük, ezeket ideiglenesen bójákkal fedik el, amíg nem javítja ki a kivitelező.
Előfizetőnk, Nóra, aki négygyermekes édesanya, jelezte, hogy az újszegedi uszodában a sátorbontás után elképesztő állapotok uralkodnak. Kiálló csavarok, törött csempék között kell a gyerkőcöknek lavírozniuk, ami élet- és balesetveszélyes. Egy másik anyuka pedig arra panaszkodott, vízilabdázó kisfia lábát elvágta a nagymedence törött csempéje. Elmentünk a sportuszodába, megnéztük, valóban így van-e.

Valóban hiányzik itt-ott a járólap, van, ahol hosszabb csíkban, míg máshol csak egy. Ezeket bójákkal takarják le 
a sportuszoda munkatársai. 
Amíg ki nem javítják a hibákat, bójákkal és táblákkal figyelmeztetik a vendégeket a balesetveszélyre - mutatta Drégelyi Zoltán. Fotó: DM
Amíg ki nem javítják a hibákat, bójákkal és táblákkal figyelmeztetik a vendégeket a balesetveszélyre - mutatta Drégelyi Zoltán. Fotó: DM
– Valóban vannak garanciális hibák, ezeket mindig jelezzük a kivitelezőnek, amíg helyrehozzák, addig ideiglenesen bójával fedjük le őket – mutatta Drégelyi Zoltán, a Sport és Fürdők Kft. igazgatója. Kiálló csavarokról is kaptunk fotókat, megtudtuk, ezek a sátort rögzítik, nem lehet őket felszedni. Az igazgató azt tervezi, hogy műanyag zárókupakokat szereltet majd rá. A hiányzó járólapokkal kapcsolatban elmondta, köszöni az észrevételt a szülőknek. Mivel a bójákat fellökhetik, elmozdíthatják, ezért azokat oldható ragasztóval leragasztják majd, így biztos nem történhet baleset. A nagymedence csempéivel kapcsolatban annyit mondott, a sátor bontásakor, amikor leengedték a vizet, 30 darabot kicseréltek. Amennyiben azóta ilyen problémát észlelnek a szülők, kéri, jelezzék az úszómestereknek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy férfi megütött három nőt a Borfesztiválon

Egy férfi megütött három nőt a Borfesztiválon
Szóváltást követően többször megütött három nőt egy férfi Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja… Tovább olvasom