Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Hibát talál a betegéletutat ellenőrzők 3 százaléka

Sosem járt Hévízen, mégis ott gyógyult 3 év több napján is B. Lászlóné.
A meghökkentő bejegyzéseket a szegedi asszony akkor találta meg, mikor kinyitotta ügyfélkapuját és megnézte, milyen orvosi kezelés kifizetését kapcsolja a nevéhez az Országos Egészségbiztosítási Pénztár. Az orvosok szerint csak adminisztrációs a hiba.

Részletek a csütörtökön megjelenő Délmagyarországban, Délvilágban.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a csütörtöki Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 5. macusnéni 2011. január 14. 19:38
  „Kiváncsi lennék,hogy nekem is mi minden lehet a lapomon.Jártam én is a klinikán,a 80-s években,hogy reggel jöttek az injekcióval,mondtam nekem nem kell,mert eddig sem adtak.Erre a főnővér azt mondja tegnap is adtak,no ne mondja nekem úgy biztos nem,azt ugyan tudnám.Valaki elvitte helyettem.Mert a kórházi jelentést otthon átböngészve jön az ember rá,jé nekem még két nap ott lenne a helyem az irás szerint.”
 • 4. szerencse 2011. január 14. 09:59
  „Kicsit sok az adminisztrációs hiba.Nagyon sok rendes,becsületes orvos van,de van erősen pénzorientált és korrupt is.Van,aki nyiltan megmondja kinek mennyi tarifa jár,de van olyan is,aki nem felelt meg Szegednek,kiváló sebész,erkölcsös és nem fogadott el pénzt a gyógyító munkájáért.Mitől függ mindez?”
 • 3. deszkás 2011. január 13. 09:20
  „Ez kamu hogy 3%.A biztositottak arányaihoz mérten persze.De hogy is kerülök én Siklósra?”
 • 2. tol 2011. január 12. 23:13
  „ez, amit eggyeske mond az csak belső adminisztrációs tili-toli, semmi jelentősége, mert mindenki csinálja, gyerekded játszadozás a német-pontokkal.”
 • 1. tol 2011. január 12. 23:10
  „ez nem hiba, hanem bűntett. Meccsoda különbség!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökken a vízszint a Tisza alsó szakaszán

Csökken a vízszint a Tisza alsó szakaszán. Az elmúlt napok hóolvadása miatt azonban a folyó felső szakaszán, a Maroson és a Körösökön kisebb árhullámok indultak el. Tovább olvasom